Sidvyer, senaste månaden

lördag 7 april 2018

Nöjd kille 05

Igår gjorde jag slag i mitt beslut och hämtade Otto från djursjukhuset och tog hem honom till sin egen miljö där han kan slappna av. Det visade sig GENAST att det var rätt beslut. Han tog en recon runda i huset och hoppade sen upp i soffan och somnade som en stock,väldigt avslappnad. 
Nu vakar vi och jag ger smärtstillande var 8:de timme så han slipper smärta iaf,,Vi kammade ut tufset i pälsen så han känner sig fin och ren,något han blev jäääkligt nöjd med.

 Sen kväll försökte jag bjuda honom på något ätbart och det slog genast bakut. Han blir fan rädd och drar sig undan helt så vi jagar honom helt enkelt inte med maten mer. Han gick in i garaget och gömde sig lite,och då vet man att  man kan ge upp försöken,han vill verkligen inte. En smärtstillande innan vi gick till sängs så vi kunde sova gott i vetskapen om att han inte har ont och också kan vila. Mitt i natten hoppar ha upp till mig och kelar och spinner och intar sin vanliga plats hos mig vid  huvudkudden och äter fantamig tre godisar! hahahah denna känslomässiga berg och dalbanan alltså. Jag fick om inget annat en natt till med en grovt spinnande pojke,precis som det ska vara och det är jag evig tacksam för!
Smärtstillande på morgonen ,sen får han vila upp sig  idag och jag håller tummarna för att han inte är i sämre skicknär jag kommer hem igen. Vi tar alltså detta timme för timme nu. Kapten är hemma för att hålla lite koll på honom,,fortsättning följer på ett eller annat sätt.

Inga kommentarer: