Sidvyer, senaste månaden

tisdag 21 januari 2014

Modesty ,the trip.

Sedär,,nu ville bloggen ändra färgerna igen.Tydligen pgr av Emils färg på tröjan. Nåja,,
Vi startade hårt första dagen och jag var mer än nervös för att detta skulle bli så bra som möjligt.

 Saknar en sittning här mellan där vi fyllde svart i de första rutorna, och startade resten av rutorna på underarmen.

 Nästa sittning röt och alla rutorna färdiga:)
 Sen de grafiska mönstrena i bakgrunden och en massa färg:)

 Sen färdig på sista sittningen:)  Jag var så stolt över att den äntligen var färdig och helt lycklig när jag körde hem,trött och nöjd en söndag.Mååånga uppskattande kommentarer och sen en som jag bara t röttnade totalt av. Är det inte konstigt att när någon ser en hel arm måste man påpeka det enda felet med den? Tydligen har lyrics sidan jag använde stavat speech fel,och så även jag då. Detta ska fixas alldeles snart,jag är bara människa.


3 kommentarer:

Paul sa...

älskar modesty sen jag var yngre, jättesnygg tattoo.ni skulle låta bli att ändra den ,den är ju autentisk med serien. coolt

Dahn-Ola sa...

Tack för att du visar hur det här fantastiska konstverket växte fram; det var intressant att se processen.
Jag gillar den mer och mer ju mer jag ser den; kontrasten mellan serierutorna och de grafiska mönsterna är verkligen effektfull!
Jag måste erkänna att jag inte såg stavfelet, då jag var fullt upptagen med att beundra allt det fina istället. Men häng inte upp dig på det; du har gjort ett superarbete och det lilla felet går ju som sagt att fixa.
Emil förtjänar också beröm, både för hur han ställde upp som din duk, och han måste suttit som en hjälte; men nu så har han också en väldigt imponerande arm.

Stina sa...

Paul:texten är inte från modesty utan från Lamb of God ,hade dte varit felstavat i Modesty skulle jag UTAN tvekan låtit det vara så:)