Sidvyer, senaste månaden

söndag 12 januari 2014

Barndomens dagar.

Det slog mig att jag inte delat med mig av min uppväxt,något jag trodde var så naturligt för alla barn,men som jag nu som vuxen inser har varit så mycket mer och så IN I HELVETES rolig! Vill tacka Faren för att han asade med mig överallt på motorcykeln ,moren och faren för att de hade tålamod med oss på träffar och för att vi alltid fick följa med!
Nedan ser ni han,mannen,myten Chefen ,skäggbiffen,FAREN! Han ser exakt likadan ut fortfarande,och om jag inte helt har fel för mig så har han kvar den tröjan med,Mr.Slängeraldrignågot.
 Och nedan,,Italienträffen i hjärtasjöbaden,-90 om farens anteckningar stämmer. Höhöh dvs jag är 13-14 här(man kunde se attityd på sattelitfoton så stor den var),sitter alldeles nedanför faren i de svarta jeansen.Min mor står snett ovanför till vänster i Italien träffentröjan och pratar loss,Anders Fall står lutad över,han finns inte med oss mer tyvärr (R.I.P) Moster britt står och lyssnar på honom,Syrranmonstret sitter snett nere i vänstra hörnet med sin  vapendragare Jessicka, Permeruparna är där,Meister och Sonny. My god,,,the extended family,där alla sen jag kan minnas har hjälpts åt att hålla ett vakande öga på en när man var med på träffar,och ALDRIG aldrig har jag känt mig otrygg i dessa sammanhang. Fick lära mig väldigt tidigt att folk dricker på sådana ställen och att de kan bli dryga. Då var det bara att säga ifrån,så gick jag och förälder till tältet och sov.Kan inte minnas merän en gång att det hänt,och det var inte ens fyllets fel utan en individ som hatar motorcyklister som tyckte det var en bra ide att använda tårgas  mitt i en konsert på en större träff i Anderstorp där barn inte var helt ovanligt. I övrigt har jag bara HELT underbara minnen från alla dessa träffarna.
Tändsticksträffen var den enda jag aldrig fick följa med på och det kan man förstå att die eltern ville ha en egen träff där de kunde gå all in . Här med Loppan och Anders Fall och Faren som håller värmen på mansvis i en husvagn!
 Lekar har alltid varit en stor del av träffarna Här skulle man tex dyka i hö efter diverse priser,tex öl ,och annat gott;)
 Här såpade man ett plastsvep och utmanade deltagarna att ta sig fram och tillbaka.Ner var inga problem. Var det inte här du spräckte skallen mor? Vi sitter i bakgrunden och jollrar;)
Kommer ihåg en tävling vi tyvärr inte har på foto där någon väldigt sjuk människa tänkt ut att man MED en färsk lax i händerna skulle ta sig genom rutan på en bildörr(med laxjävelen i famn) och göra irländsk julafton  på det och sen tillbaka. ÄLSKAR uppfinningsrikedom!
 100 meter kläder. Det laget som vågade längst kom ju längst.(jag gjorde inte med i dessa lekarna uppe i Kolswah,myggen var stora som paddor ,jag står i förgrunden  med det puggiga håret och grinar ihjäl mig)
 En återkommande favorit var kast med liten Japanare.Handskar tillhandahavs så man inte smittas med något man inte vill ha.
 Och klassikern kast med liten/stor tank fylld med sand. Minns ett gäng skenben som gick åt helvete här.

 Varma härliga minnen,,bad i sjön,sova i tält,hämta frukost åt föräldrarna,vara dryg som fan mot folk jag liksom övade ironi och humor på. Ja,denna biten av mitt liv hade jag vilken dag somhelst velat åka tillbaka till. Ni kan själv tänka er hur rak i ryggen man var när man som 10-12 åring fick åka med på dessa cortegerna. Ett femtiotal italienare som brölar som åskan genom småbyar och gator,,
för att vi kunde.


1 kommentar:

motherfuckinJulle sa...

Så jävla gött!! Härligt sjukt knäpp barndom! Nu förstår jag dig ännu bättre! Hahahahaha! Fan skulle lätt viljat vara med i den uppväxten! Min var knäpp på ett helt annat sätt ;)