Sidvyer, senaste månaden

måndag 16 december 2013

Vitas på Saltsjöbaden

ÄNTLIGEN har Sjögrensbutiken i Simrishamn öppnat och kommigt lite lite till ro och vi lyckades sno åt oss lite tid från Sjögrenarna,och bestämde oss för att testa Vitas igen,första gången sedan Danne Müllern kommigt dit som kock. 
Vera ringde och skulle boka,men nej,,,där var fullt,som vanligt.
Virus ringer då,och tro mig den mannen skulle kunna tjata sig tille tt bord på månen och komma därifrån billigare dessutom! Plötsligt fanns där ett bord.
 Vi startade med lite snacks som såg goda ut,,jag vet inte,jag rörde inte dem alls,,sardeller är nog inte min grej.
 Vi kom kl 19.00 och då delade vi hela Vitas med två tvåor,inget mer. Tre bord tillkom under kvällen men vid halv nio var det PACKAT,,,eller?(se bild)
 TUR att de klämde in oss annars hade Vitas inte haft några gäster efter 21. Förstår INTE varför Saltsjöbaden envisas med att säga att det är fullt och sen får man se detta??
 NÅ!! Till det positiva var ju att maten var fantastisk denna gången! Jag tog parmaskinka med bröd före och råbiff efter och de var båda skitbra,medans de andra tog skaldjur och burgare och en Chili.

Chilin var spännande med en massa småt ttillbehör som man fick plocka från,en jäkligt trevlig rätt som kan låta tråkig men som man inte får missa när man är där:)!
Allt som allt en riktigt trevlig kväll som slutade i god tid då det var jobb på agendan för oss alla dagen efter! 
Vitas,,ni levererade,,Saltan,,not so much.

Inga kommentarer: