Sidvyer, senaste månaden

lördag 21 december 2013

Crappy tattoos XXX

Vi startar dagen med det seriösaste bruna underbettet jag någonsin sett på en demon/noshörning. En brun demon dessutom,lite uppfriskande från alla dessa röda djävlar.Nästa i ledet bör bli leopardfärgade ,stil och mode måste alltid iakttas. SVÅRT att studera perspektiv på demoner eftersom man så sällan ser dem underifrån irl,så vem säger att de inte ÄR bruna och triangelformade och dyker upp ur brinnande blomkål när man minst anar det? Nä,just det.
 Denna killen kan sluta vara så satans glad. Han har nyss fått resterna av stormen Sven på revbenen ingrävda med en liten bilhammare,så dåligt ifylld att det som den täcker under  alla omständigheter hade varit bättre ÄVEN om det var en ståfräs. Detta eller en brunbjörn brukar vara det klassiska cover receptet,ingen av dem särskilt bra. Tips på nästa tatuering:en bäver för att fälla skiten.
 Såg en bipolär tjej på dr Phil nyligen,hon hade samma stirrande maniska blick som  älvan här(lite ballögd och manisk). En älva i sporttop och shorts med träningshandduken bakom sig är relativt innovativt   och jag har en smygande misstanke om att inspirationen faktiskt är hämtad från någon Nike/Reebok reklam av hoppande sportig brud med platt mage,tillockmed strecken på benen fick vara med! Böjda knä får en helt ny mening efter att ha sett denna.
 Den klassiska ikonen "En sovande madonna med mjukglass på huvudet,med undernärt barn vid barm",en rätt slående representation av dagens orättvisor i världen . Jag kommer på flera ordspråk till denna bilden men uttalet " svältande barn kan fortfarande ha en fantastisk frisyr" är det som dyker upp  först. Så sant så sant.
 Ja,den som dyker i galla kommer sällan till botten som man säger. Kolla upp Infamous inkworks på facebook,flera riktigt vansinniga jobb hos denna killen,och ni får tolka vansinne precis som ni vill.
 Transformersduvan! Man kan klart och tydligt se att den är mitt uppe i att morfa sig till en duva till,en såkallad dubbelduva(vänster vinge),medans ryggraden vrids 180grader så att fienden inte ska se vilket håll den flyger åt,det såkallade  illutionstricket(trick 17) Pingisbollen som han har  krockat med har inget med det hela att göra,det är bara utfyllnad,och kom ihåg att det inte är duvan på bilden som har skrivit eller levererat brevet.
 Hahahahahaha Har man ingen inspiration tar man som sagt samma  motiv TRE gånger!!!Den hopplösa liljan  gånger tre, fast olika färger!!Det är geni! Lite trist att hon då valt 4 olika motton,det hade rimmat möed mer om hon bara skrivit  ett av dem  fyra gånger och bara matchat tatueringen.
 Ja,,,vad ska jag säga här? Gillar att han tatuerat in det som ett mantra så att killen bakom honom fattar,,,fan jag har inget mer att säga om denna bilden,jag är helt klart mållös. Det är liksom som att skriva att "Ikea har möbler" i på tvärbalken i garaget?
 ÄLSKAR ormens ansiktsuttryck!!Det är svårt att få ett sådant njutningsfullt uttråk på en reptil. För övriga noteringar ,om din tatuerare ritar såhär så är det fortfarande så att han behöver gå om ettan till nians bildklasser OCH skaffa sig glasögon och ett liv.
 Är det verkligen lönt att påpeka? Tycker han inte att han är brun nog? Och om man vill förtydliga  så bör man hitta en tatuerare som skriver så man kan läsa eller bara skaffa en spraytan,,,billigare,bättre snabbare och troligen mer permanent.
 "Skugga den så det ser ut som den sitter på mig liksom?" Jajjamän! Sitter som en liter.Efter att man smekt den med en tennnisracket.
 "Jag hittade 2-3 olika snokar överkörda på en väg ,det var ett ögonblick jag aldrig glömmer och  vill föreviga".Han fick EXAKT detta,med stank och allt! lägg gärna märke till det precisa jobbet med fjällen på underliggande orm,,,som en nylonstrumpa med 2 denier ,eller ett fiskenät för blåvalar.
 Läkt kommer denna skitförbannade hornugglan  att se ut som en arg brun fläck,men vad fan,det är inte helt vanligt det heller! Hade också varit arg om jag fått en majskrok till näbb,vad fan kan man åstadkomma med den ?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Asså stina.. dina komentarer på bilderna ja dog av skratt :):):) så jäkla bra skrivit

Equilibrium sa...

Håller med dig om Alla utom "Brown" tatueringen. Den må vara ful, men Brown kan vara ett efternamn.

Stina sa...

Ironi,,