Sidvyer, senaste månaden

lördag 28 december 2013

Bästa tatuerarna i skåne.

Ja,efter ett par rätt hårda kommentarer om att jag har en dold agenda med mina crappy tattoos inlägg (sorry,ingen agenda merän att jag skrattar så jag dör)  ,så tänkte jag att jag ska hjälpa till med att hjälpa er hitta till de riktigt bra studiona i Skåne. Kommer att uppdatera detta lite då och då  när min hårddisk(hjärna) kommer på flera självklara val,men här kommer iaf de bästa ,first batch!

Hand & hjärta tatuering Lund Elin Lowén tatuerar i en helt egen neotraditionell stil  med superklara färger och mjuka skuggningar,klart ett val för tjejer som vill ha stora imponerande tatueringar.


Johan Svahn tatuering Malmö
Har en helt egen Japansk stil som utförs till perfektion. Klara färger och enorma sammansättningar  som är svårslagna på alla plan.

Zoi tattoo Malmö Malmö
Här har du ett gäng att välja på,och som sagt,välj den artisten som har den stilen som ligger närmast ditt önskemål. Detta porträttet har Pavel Krim gjort tex.


Immovable tattoo Malmö
Hans Schröder har en väldigt klassisk stil av japansk tatuering,väldigt stilrent och vackert! Johan Svahn och Hans jobbar i samma studio.

TattooWorld Höör Här hittar ni bland annat Alex och Andreas som gör mestadels japanskt men även annat! (by alex)
 (by andreas)

Heartbreaktattoo Löddeköpinge Här hittar ni Malin Johan Sara Li och Nina som tatuerar allt från japanskt till realistiskt till cartoon!
(By Malin)

Svart sol Ystad

Malmö Classic tattoo Malmö Här hittar ni Spanarn och Peter Lagergren. Karl gör riktigt cleana oldschool tatueringar och  Peter har en helt egen stil som är världskänd.
(by Karl)
 (By Peter)

Crooked Moon tattoo Helsingborg
Här hittar ni Jacob och Jonas som har 2 helt olika stilar.  Jacob har en mer grafisk medans Jonas kör en egen twist av oldschool.
(by jacob)
 (by jonas)


Evil Twins tattoo Helsingborg
Här hittar du världsberömda Johan som gör de mest vansinniga färgjobben och otroligt perfekta porträtt. Max kör mycket black & gray men även helt fantastiska färgsprakande nummer som hjärtat nedan:)
(By Johan)
 (By Max)




1 kommentar:

Simon sa...

Some really nice tattoos, but I love your 'crappy tattoos' posts, they are hilarious!