Sidvyer, senaste månaden

tisdag 26 november 2013

The Renoveringen

Och när man var borta i Bryssel(ja dålig timing men huset dök upp plötsligt) så hyrdes det motorverktyg och grävdes hela dagarna långa och ibland nätterna med,och ett par av rummen är nu urgrävda såpass att mackadam kan läggas  ner och golvvärmen påbörjas:)Innertaken har rivits ner och avslöjat en hel del obehagligt stora råtthål,men det är att förvänta i så gamla hus som inte bos i.
Inga lik hittades i utgrävningen.



Väggar och skit har börjat rivas i tillbyggnaden och vi skrattar gott åt diverse byggfel men tar inget av det vidare hårt eftersom skiten ska ner.
Vi har nu stegat ut badrum och kök även om saker och ting kan ändras fortfarande.Det  är ytterst svårt att  se genom väggarna som står där nu för att se vad som KAN bli. I detta stadiet känner jag mig extremt vilsen och sjukt värdelös. I svenstorp var det jag som koordinerade OCH rev mycket av det som skulle göras.Nu står jag och hjälplöst glor på medans jag fryser mig blå om läpparna. Försöker jag minsta lilla röra kojärnet kan jag inte använda mina händer till jobb dagen efter,och det är trots allt värdefullare,så jag väntar vänligt men frustrerat vid sidolinjen tills jag kan göra något alls.
Virka något,,komma med mat,,,.:(










3 kommentarer:

Helen F sa...

Spännande!
Och så frustrerande det måste vara att inte kunna riva.

Dahn-Ola sa...

Vilken fart på renoveringen!
Håller tummarna för att inga fler(allvarliga i alla fall) överraskningar väntar. ;)

Henric sa...

Mat och drickaservice är mycket värt!