Sidvyer, senaste månaden

torsdag 14 november 2013

Matrixing eller ödet?

Jaha! Så var man husägare igen! det är en magisk känsla oavsett om allt i huset måste fixas i princip,men att ha stått och stampat så länge på ett ställe ger en en gummibandseffekt av själve fan! NU ska det renoveras ska ni tro,och denna gången vet jag lite mer om det än förra och det kan vara både bra och dåligt. Jag VET vad som komma skall men är förberedd på de kostnaderna mm,medans jag förr var lyckligt ovetande.
Allt verkar denna veckan hänga ihopa dessutom,lite ödesmättat på ett vis. I lördags fyllde jag i en tatuering och vi diskuterade Emilias planer på framtiden. Jag fick en känsla av att hon borde åka till Afrika för att vara sjuksyrra där och då berättade hon att hon HADE sökt för läkare utan gränser men så fått kalla handen av dem att hela den grejen stannade av. Igår tatuerade jag en kvinna som jobbar för försäkringskassan med det ovanliga jobbat att kolla upp tandläkare och deras praktiker när det pågår bidragsfusk. Idag skrev vi över huset på oss,och vi träffade säljaren för första gången. Han är tandläkare och ska om bara några dagar åka ner till Afrika för att bedriva volontärarbete inom tandvården i 3 månader. Imorgon ska jag till tandläkaren.
Lite väl mycket för att bara vara matrixing;)
Tänk som livet blir ibland.
Cirkeline ville ha en mer oldschool tattoo och det är inte alls min tekopp i vanliga fall,men det är förbannat roligt att göra det! En oldschool ala stina fick det alltså bli,och stackars lilla Cirkeline led,men klarade sig genom det galant:)

2 kommentarer:

Dahn-Ola sa...

Då hoppas jag att nästa steg i denna intressanta kedja av händelser INTE blir att tandläkaren upptäcker att du har samma renoveringsbehov som det nya huset.... :-P

Stina sa...

hahaha nä så var inte fallet, dra en tand sen är jag good 2 go;) hoppas huset blir lika lätt;)