Sidvyer, senaste månaden

söndag 10 november 2013

BADKARSEXPRESSEN!!

Så kom dagen,,,den efterlängtade dagen då jag tog mig grönt ljus att införskaffa mig ett nytt badkar. Jag är av den fasta övertygelsen (och mycket av nödtvång) att allt man köper till ett framtida hus inte behöver vara skitdyrt,splajs nytt eller IKEA,man kan hitta guldklimpar överalt som gör ditt badrum till det ickegeneriska dussinrummet du ser i alla radhus eller kataloger. Det är inte lönt att lägga pengar på dyra jävla kakelplattor som är italienska franska eller maroccanska,du ska inte prata med dem och du får aldrig igen det  när du säljer ditt hus,det enda köprana ser där är att de inte alls ville ha den färgen,inte vad det HAR kostat.
Badkar är Aoch O för mig med psoriasis,och det borde vara det för så många fler eftersom det ger dig en stunds oerhört lugn och att dina fötter får vila och omtanke. En dusch kan aldrig ersätta det. 
Eftersom vårt första underbara träbadkar var tvunget att stanna i Svenstorpshuset tänkte jag lite ledset att jag aldrig skulle hitta ett så perfekt igen,men där hade jag fel! Hittade ett på blocket som beskrevs som nytt(använt 3 ggr)  och som dessutom verkade vara den uppdaterade modellen av vårt,dvs med tryckavlopp på långsidan (så att jag slipper sitta på ploppen) ett magnifikt smart huvudstöd och en fotpall så kortare människor inte kasar(Det är låååångt,ca 182 cm) och special färgade galvade stålband runtom. Ett fan så mycket snyggare med andra ord!
Nypris 29000 ,säljes för 15000 jag skambudade en osagd summa och fick det!! LYCKA! 
Jag kommer fortfarande att känna som om jag sitter i ett 29000 kronors badkar,någo jag i mina vildaste drömmar aldrig trott jag skulle kunna någonsin,,där hade jag fel.
Nu ska vi bara ha ett hus?





4 kommentarer:

Dahn-Ola sa...

Vilket tjusigt badkar! :)

Ellet sa...

Gud vad avundsjuk jag blir nu! Jag vill också ha ett träbadkar!

Tammie sa...

Jäklar vilket badkar! Inte alls avundsjuk..

Anonym sa...

WOW vilket badkar! Snyggaste jag sett :)