Sidvyer, senaste månaden

måndag 16 september 2013

Crappy tattoos gott folk!

Det har tagit ett slag sedan sista crappy tattoos ,jag har helt enkelt inte hittat några som ger mig den bubblande asgarvskänslan i magen  på länge,men här kommer en ny batch faktiskt:)! Vi börjar med något som ser ut som ett par pungkulor eller en röv hängandse ner bakom lite färgade presentsnören. Kollar  man närmre har dessa även lite tänder och ,,och mer presentsnöre.Detta ska med all säkerhet vara oldschool,och JA det ska liksom se ut som skit men man ska se vad det är också. Gissningslekar är ju också roligt iof.
 Skit i texten på fotot,dessa klyschor tröttnar man fortare än någonsin på, men notera det lite smidiga svarta lapptäcket. Läderlappstäcket då då. Det är ju en väldigt populär grej att täcka andra oönskade tatueringar med och jag hade kunnat betala för att se vad hon tyckte var värre än detta? Nåja den med  största batman ovanför sketan när man dör  vinner!!
 Jag kan inte riktigt bestämma mig för om det är en jättedålig skalle med skägg eller ett brilliant porträtt av en mager redneckfarfar? släng dit en banjo sen kan vi stryka denna omgående från listan av crappy.
 okej att frankenstein skulle se lite retarderad ut med tanke på att han blivit hjärntransplanterad,men jävligt  retarderad,pittögd,hög och lite dumkåt? Och var i Mary Kellys bok står det att han har horn i pannan och rögar braj?? Eller är det hellboy? Nu blev jag faktiskt lite förvirrad här.
Han kan i vart fall flexa som en kung med näsborrarna,ett jävligt uppskattat partytricks.
 Hahaha Jag älskar verkligen de ugglorna som ser ut som en socke eller en nätstrumpa med tårtunderlägg runt halsen,man blir alltid lite full av skratt . Lägg då till att den visar pitten just bakom banderollen  samtidigt som den explosivt skiter ut ordet destined,,,en allt i allo väldigt djup och manlig tatuering han säkert kommer att vara nöjd med i flera dagar.
 Här har vi en annan variant på Batman,en GRÖN Batman!! HaHA!!Nu blev den väl ändå skitcool och fet och dem? Ja på fet,allt annat:nej. Om man ska summera vart tatueraren här skulle behöva börja i sin träning så hade jag satt honom framför lite ritböcker och bett honom öva på att hålla sig innanför linjerna. Sen hade jag bett honom kväva sig själva med sammabok.
 Jag hoppas för gudarna att porträttet inte är likt ungarna på riktigt. Man får förklara för sonen att detta gjorde mamma som ett skämt,du är egentligen jääääättesöt,och hoppas att pågen inte försöker ta livet av sig var badsäsong.Tänk er att vakna upp till dessa skapelserna var dag? Jag hade skitit ihjäl mig var morgon sonen väckt mig för att få (bröla detta) "FRUKOOOOOST!!!!"
 Hon insåg nog inte själva hur viktigt detta mantrat var när hon satte sig ner och litade fullständigt på att killen gjorde ett superjobb. Gillar att de lyckats få det sista t:et att se ut som ett hakkors,en piffig detalj närman går på sina KKK möten,och hur de liksom frihandat dit det så att texten ofelbart blir mindre och snedare ju längre man skriver,som de handskrivna skyltarna  utanför närköpen:) När tatueraren dessutom insåg att vanliga konventionella stjärnor är bögigt släppte han loss och gjorde någon 6 uddig,någon med fyra pinnar,någon dubbel någon med bara tre uddar,,,ja bara fantasin sätter stopp för en stjärnhimmel! Tur att den sitter på et ställe man kan dölja.

4 kommentarer:

Tammie sa...

Hahahaha ungarna sen ut som Chewbaccas avkomma!! Hysteriskt!

My sa...

Hej!
Hur har det gått med Katt?
Har hon blivit bättre?

Jag hade en kisse som blev påkörd för några år sen, och hon kunde först inte gå på bakbenen. Hon hasade liksom dem efter sig, så jag ringde veterinären, och de sa åt mig att bara låta henne vara och vila. För oftast repar de sig själv. Och efter ett par veckor var hon frisk som en nötkärna :)

Stina sa...

Det går bättre med Katt men hon har inte uppvisat några sådana saker,bara varit jävligt srg så fort man kommer nära,men det går mycket bättre redan. Hon är stel och försiktig men äter och leker iaf:)
Godkänna tatueringarna,ja det händer ju oftast när de redan sitter där,skissen ser oftast helt annorlunda ut;)

Unknown sa...

Men herregud! Har folk betalat för det där?! Vore i och för sig lika jävligt om det vore gratis;) Tack för att du rotar fram avskrädet så vi får se:)