Sidvyer, senaste månaden

söndag 4 augusti 2013

Rotlös

Vi fortsatte på humanityarmen igår,en kort liten stund då både jag och herr Brandell hade jävligt ont lite överallt.
Jag fick något så ovanligt som en leende bild av Patrik,och då måste den fan outas. 
Here goes.
 En skylt har kommigt upp på gågatan som de nog inte riktigt har tänkt genom. Jag kör alltid ner för gågatan till min studio vid 8.00 tiden på dagen,och håller alltid väldigt låg hastighet,för att man ska,och för att alla barn går till skolan vid den tiden,dvs de springer ut från gränder och trappuppgångar,och det är bara att hålla fint undan. Nu har nog någon klagat på trafiken på gågatan på morgonen(inte bara jag som kör där utan alla transporter och alla andra egenföretagare som måste) och nu är det alltså 7 km i timmen som gäller. Jag kollade lite roat på minins digitala mätare och när jag i ettans växel sunkade så långsamt jag bara kude utan att den dör så kom jag inte ner under 12km/h,,inte ens om jag hade velat!!
Skriv istället att man inte får köra där,för det måste vara de de menar.
 Och medans katten var borta dansade Kapten på bordet! Ett plötsligt infall efter att h a stått på indobrädan och ha hoppat lite i vågorna gjorde att han numera är med bräda! Sjuuuukt häftigt!!! Våtdräkt nästa fanimig,,eller torrdräkt då för min del,,frösen som fan!

 Blev hembjuden på tjejmingel hos snygge Maritha på lite tjejmingel och det kan man fan inte tacka nej till. Det såg mörkt ut  på morgonen den dagen,men lederna reparerade sig ,tröttheten försvann och vädret var magiskt,så jag drog dit alldeles lagom i tid och allt!
Fick ääääntligen klämma på deras enormt underbara marsvin Hera,det tjockaste svinet jag någonsin sett! Så väluppfostrade och så harmoniska! Man blir ju lite religiös när man luktar på dem ,,de luktar  helt underbart!
 Ute på takterassen serverades god fördrink och goood mat!

 Jajamän,reumatikerförbundet var samlat igen! Maritha hade gjort sitt yttersta får jag fan säg,glutenfri paj och laktosfri sås,,,man blir så tacksam!! Lyckan att faktiskt kunna äta pajskalet är obeskrivlig;)

 Maritha får ett meddelande om att man och barn gått på grund med trampebåten på Ringsjön och har hysteriskt roligt åt det!
 Körde hem rätt tidigt för att slippa frysa och hittade en magsjuk man hemma på siffan,ynkligare än ynklig;) Han har fått min mansförkylning ,som en liten gåva för att han fullständigt sket i/glömde gå på systemet till mig. Märk väl att han inte glömde sitt eget ärende där;)
 Nykter efter en kväll av alkofritt rosé skuttade jag upp ur sängen (lögn=jag rullade,knakade,brakade och smaskade ur sängen) tog en flabb kaffe och ställde mig på brädan på trädäcket. Och JA med 50spf på at all times. Det är inte alls fel att bo vid havet nu,men jag längtar så otroligt efter ett eget hus nu,,det måste snart dyka upp,jag är rotlös!!!

1 kommentar:

Marita sa...

O vilken kväll, underbart väder och så jäkla trevliga och roliga brudar att umgås med :)
Tack för att ni kom!