Sidvyer, senaste månaden

torsdag 29 augusti 2013

Jugend Ladies

Fredrik kom tillbaka för dam nummer två. Symmetri är viktigt för fredrik,och jag älskar själv symmetri,men är inte anal när det gäller exaktheten.Sålänge det är vackert är det bra,total matematism är inte prio ett. Vi bestämde därför att det fick bli 2 olika damer som vakar på hans axlar.
Som vanligt extremt bra suttit av Fredrik,han är en riktigt seg kille.

En dags jobb kvar denna veckan,sen är det denna som planerar hopp och lek för damerna i studion.   Har känt mig väldigt sliten på sistone och har väl aldrig velat erkänna att jag kan behöva semester,men just nu känns det som om det är läge. Kroppen är inte alls med på att jobba,och vid 19 på kvällarna är jag så död i huvudet att jag blir arg på migsjälv. Hinner precis laga mat,tvätta,städa lite,röja upp disken sen är det slut för mig,,sen går jag rundor som en räv med skabb,helt utan mål. Ska resten av m itt liv se ut så?
Kan inte sitta och rita för min rygg och mina höfter skriker åt mig,allt som återstår är att ligga platt på soffan och spela wordfeud,och då endast lägga enkelstaviga ljud som ger ca 2 poäng.
Kokain kanske är ngt? (läs med enorm ironi)

1 kommentar:

Anonym sa...

Har du testat infraröd bastu?
Ska va grymt mot det mesta och det bör ju testas Om du inte redan testat, mirakel kan ju ske 😄 /mimsan