Sidvyer, senaste månaden

måndag 15 juli 2013

40 år av livsträning

Som vanligt på väg upp till örebro måste man stanna på  minst varje BK för att inte missa ngt!! Denna gången testade vi nya vid östgötaporten,och minus en miljon människor och barn var det toppen!!
Vi hann lagom dit för att se  Chuck Norris blanda sin fördrink. Dagen då en bag in box blev ett dödligt vapen,och ingenting skulle någonsin bli sig likt!!
Syrranmonstret,sprakande vacker som alltid!!!
Och någon slags pinnafigur som tydligen ska vara min mor?? Vad hände med resten av henne??
Många bra och många dåliga ideer,tex "det är bara att fösa ner dem i bålen" ,,30 minuter senare och några böjda gafflar  var åtinstone 3-4 melonbitar i,och festen kunde börja!!
Om man letade efter Kapten kunde man finna honom vid vattenhålet i trädgården,som en törstig häst. Här kunde man hitta de flesta männen faktiskt,även om det fanns vatteninne i köket där man även kunde få hjälpa  till med lite saker.
Lustig hur det funkar?
Fler killar som ströget med vid vattentunnan , Di svage har falled under lien!!
Fördrinken blev så god att jag med flera drack upp allt!! Sådär förrädiskt god,där inget smakar sprit förräns det är försent,som många av oss fick erfara;) Bacardi razz ,vodka,fruktsoda(?) jordgubbsessens och frösen melon,,grejer det!!
Världens guttigaste grannar kom och sjöng för systers:)
Medans Chuck hängde vid poolen i ett jävligt sexuellt förkläde!
Detta vandrade sedan rundor mest hela tiden så var och en skulle få sin tid i rampljuset med denna skapelse. Rysch is the shit 2014 har jag hört.
Johnny modellade sedan familjens alla förkläden för oss som pausunderhållning tills maten bli färdig,och vilken mat sen!!
Underbara spareribs med hemmaluad potatissallad i tre olika smaker,och kycklingspett till det med curry eller tikka masala. Grönsallad på det sen var man tjockare än tjock efter bara en liten stund!!
Den uråldriga kampen om mat och överlevnad bubblar upp till ytan såhär vid grillen och det blev en  standoff mellan Kapten och Chuck. Det slutade med att chuck lyfte taket från det nybyggda garaget,och killarna fick tagga ner ett slag.

Nicklas känner inga sådana drifter alls utan gick och ollade ribborna istället. Det ger en pikant smak av fisk och ost till honungsglazen! Vi tackar lillebror för det.
Vi hittade en hängmatta bara sådär,och bestämde oss att vi måste ha en sådan,i vårt nästa hus ska jag fan ha en inomhus!!!

Efter tårtan var det läge att vandra lite ,dels för att trycka ner maten lite och dels för att inte stå för länge vid groggbordet;)
Lite vattenpipa och mys på kvällen avslutade denna festen för mig. Jag började bli gammal runt 23 tiden och somnade prompt brevid Kapten som redan var långt inne i sömnen;)
Som ni märker har jag noll inspiration att skriva idag,,är lite luddig i huvudet,kan vara jetlag från Örebro och det konstanta körandet man får stå ut med . Ibland önskar jag att Närke låg i Småland.


Inga kommentarer: