Sidvyer, senaste månaden

onsdag 5 juni 2013

Infektionssköterskor och blixtsnabba läkare!

Jag fick specifika order om att INTE rita en sexy nurse(Emilia jobbar just nu som infektionssköterska),för det ville inte Emilia ha ,och det kan jag sannerligen relatera till. Det fick bli en vintage fifties acress nurse.Få saker kan slå de fantastiska tonerna i deras svartvita hollywoodglamor. Mycket mer kommer att  tillkomma på denna för det ska bli en hel överarm tillslut.

Något som är förbannat roligt är att Emilia faktiskt var den allra första kunden som vandrade in i min studio när jag öppnade i Ystad för över 10 år sedan! Emilia  visste inte det eftersom jag inte ville oroa henne med det faktum att jag var helt ny (inte ny på att tatuera ,men det kunde ju uppfattas så) . Vilken otrolig tillfredställelse att få tillbaka en kund efter tio år:)!! Det tackar och bockar man för!
(blommorna är inte mina)
Efter detta fick jag minsann själv rusa till läkarna på nova i Ystad då jag råkat på min allra egna första urinvägsinfektion som snabbt urartade med riktigt illa symptom. Sköterskarn tog EN titt på proverna och fullkomligen KASTADE in mig till läkaren ,som snabbare än fan själv fixade antibiotika och hivade iväg mig till apoteket!! Allt som allt med nedsittning i väntrummet och tiden på apoteket tog detta max 15 minuter!!! Så här har ni ett fantastiskt exempel på när sjukvården faktiskt fungerar!:)

1 kommentar:

Dahn-Ola sa...

Hoppas att du kryar på dig snabbt, Stina.