Sidvyer, senaste månaden

fredag 26 april 2013

Mer crappy för att det är fredag"!!!

Lets see,,hur var det nu,,en karp simmar ju i vatten,,vatten är ju blått och rör lite på sig,och visst fan måste ha japansk bakgrund på det med. vet inte vad det är och varför,men jag kör! Och voila! En tigerkarp ,skitförbannad,fingermålad! Killen tror definitivt inte på att fejda färgerna,blått är blått och ribbstolen där bakom är svart,och så ska det vA!
 Det är detta som händer när du säger till ditt barn att "Jooo du är så bra på att sjunga,och du är sååå bra på att rita!" Då sitter du där på din 40årsdag med en brödsvullen clownpinuppa med hängpattar på underarmen som du inte hade hjärta att säga nej till , samtidigt som det skär i öronen av dotterns variant på "I will always love you"
Ingen humor i hela världen kan rädda detta.
 Om ni någonsin undrat över hur enrutten  ostmicrofon ser ut efter att man lämnat den i rumstemperatur  några dagar får ni svaret här. Små djur bygger sina bo däri,och den säckar ihopa mer och mer. Frågor på det?
 Ska börja med att säga att den inte helt hör hemma i crappy samlingen,för det är  inte det sämsta jag sett men jag tog med den för att visa att det finns vissa saker man inte bör göra porträtt på ,som tillexempel en gammal,blästrad och skitsur nakenhund!
 Samma gäller väl för de gamla fotona på farmor,speciellt där hon tittar på en med blicken "ett barnbarn mer eller mindre har fantamig  aldrig skadat" Men no worries,det kommer inte att synas att det varit en farmor så fort den är läkt!

 Jag gråter en liten skvätt bara jag tittar på jesusen här! Har ni någonsin sett en så manodepressiv ikon någonsin? Påsar under ögonen och ådror på halsen,,jesus på en riktig skitdag.
 Är det en världskarta eller är det en karp?
 Och ännu en pinuppa som inte på  nåågot sätt  makes sense! Denna  med valkar deluxe , amputerad arm och ett venusberg från helvetet! Och bakvänd,,,kardinalsynden. Well well,maybe he is an assman.
 Nu har den älvejäveren suttit där och tjurat så länge att den vuxit fast och slagit skott i stubben,,,
 Så kan det gå när man får tag i en tattoomaskin samtidigt som man pratar i telefon! Telefonklotter FTW!! Notera hennes äckliga festivalarmband som hon drar över såret rätt ofta,mmmmm MRSA here we come!

Hahahahah kolla in svansföringen på pantern,den har liksom riktiga mans-skinkor som glänser i solen!! Ja JAG blir iaf kåt!!!
 Ta en titt på dessa linjerna,,ni hade kunnat göra dem bättre själva med en pizzaslicer och lite mascara,så släng inte pengar på att gå till hemmatatuerare för allt i  världen.
 När denna personen dör kommer hon att ha samma bild av en irländsk marsipantårta på revbenen för all framtid! Ett bra sätt att försäkra sig om att aldrig förbli oidentifierad om man skulle bli mördad eller så.
 Denne killen tror inte på outlined. Han ska bara jobba lite lite till sen har han tjänat ihopa till en linjemaskin,men vad fan,man kan inte klandra pågen för att han var hied att börja gräva i folk! Skuggar man tatueringen kan man se något som nästan liknar en flamingo.
" Jag vill ha en coverup,om du tänker dig en nautisk stjärna som man tankat med diesel,där toppapackningen har gått och den precis precis ska skära,,går det att fixa?"
Ja förfan!! Det är min specialitet!
 Denna förfrågan har man fått många gånger,en drake och en tiger som yin och yang,men alltid tackat nej i princip. Eftersom iden är så oerhört vanlig tänkte denna konstnären att man måste slänga in en liten twist på den,så han släpade med en drake och en tiger till röntgenavdelningen och tog sen plåtarna och tatuerade resultatet på en människa. Ja innovativt,nej inte ok!!!!

1 kommentar:

Marita sa...

Hahahaha, huvudlösa älvan vinner!!
Ser ut som om hon ska brännas på bål. Vi gör ett under henne och sen får hon litta träbråte i ryggen så det tar sig bra....

Skrattar så tårarna rinner.