Sidvyer, senaste månaden

tisdag 30 april 2013

Crappy tattoos del "to infinity and beyond!!"

Jag behöver lite hjälp här,vem ska det egentligen föreställa? Är det en kändis eller defactoi en sjukt sur släktingtill ägaren? Nu behöver inte hon oroa sig för att hålla för det extrabröstet hon har på aren mera,ingen kan låta bli att titta på killen med den sugande blicken i slokhatten!
 Och när vi ändå är inne på stora underbett  så har  den amerikanska shängbukssvalan också fått ett sådant och det leder mig att tro att det faktiskt är en hane!  Det är fantamig nästan han har fått till en stjärna undertill med,men jag vet inte om det faktiskt är mer som han halkat.
 Ett litet råd i denna djungeln av motiv:om det ser ut som skit på papper är det mest troligt att det kommer att se ut som skit och lite till på kroppen! Just saying.
 Fy fy fy fyyyy fan! Det ser mer ut som om pappan sparat på latexhandsken som användes vid förlossningen än något annat!! och med tanke på handens storlek lär hon ha vägt runt 30 kilo  vid nedkomsten.
 Jag har sett många liljor,men ingen har fått mig att direkt rodna och ta illa upp som denna gör. Pixla fanskapet nästa gång,jag VET att det är en blomma ,men köttros som köttros!!
  När man tatuerar är det viktigt att man har förlagor att kolla på,och det kan vara lite knivit att hitta helt rätt bid från filmen,men ikke att förtrösta ,då bygger man bara sin egen transformer av ungens  brandbil och en sleden micro,och Voila! så har du en helt egen Octopus Preem,,eller han den andre,,,magnetron,,,beroende från vilken vinkel du tittar på den då,den kan också likna pågens legosamling om man pausar i helt rätt ställning!!!
 Sanna!!! Jag tror tatueraren här använde exakt samma förlaga som på dina kattögon!! En något gladare katt dock,,,realism när den är som bäst.Och ja det kallas ironi.
 Denna var ju inte så jävla pissenödig även om den inte vinner årets tatt,men ,,Uppockned??
 Hihihihi när folk ritar dessa djuren med människoögon,,har de aldrig tittat på en riktig örn och stämt av lite vart ögat faktiskt sitter? Det är MEST och jag säger mest djuphavsfisk eller plattfisk som har ögat i toppen av själva skallen för att kunna gräva ner sig i sanden,men väldigt sällan ser vi örnar uppvisa samma fysiska egenhet. Men vadfan vet jag,,,,
 SKIT i om det blir rakt Nils,det är ändå ingen som kan läsa dem!!!
 Ursäkta,,någon nös dig just bakom örat,du bör sterilisera detdär innan det förökar sig.
Vatos locos eller Chikanotattoos! Ett fenomen jag aldrig fattat,men som jag ändå kan asgarva åt!! Låt oss analysera. Nederst ser vi dr.Phil brevid ett fickur,lite snitsigt intryckta under eiffeltornet(???)= och en näslös brud och som grädde på moset en död clown. Djupt,ärligt och billigt som fan.
 Lustigt,,killens bristningar ser nästan exakt ut som jokern!!!
 Hahahahahah denna killen har en helt egen tolkning på ALLT och sällan har jag sett en så skitkass tolkning på den söndertatuerade  maskrosen och fågelsilluetten!! det är mer spökplumpen och granskogen förhelvete!!
 Detta är en voverup,och det är ju en väldigt bra en, för man SER inte att det är en coverup,,bokstavligen talat.
 Hur jävla svårt kan det vara att göra litt polynesiskt?? en massa streg och litt tårtbitar,,fast med en kristen twist då.
 OPch som avslutning,från samma kille som gjort granskogen och jönssonligan om natten,något som om man kisar nästan liknar stjärnor!! Tänka sig vad man kan inbilla sig mönster i tillockmed dessa garnnystanen!!

1 kommentar:

Lina sa...

Den översta bilden är ju en solklar Patrik Sjöberg!