Sidvyer, senaste månaden

söndag 24 mars 2013

Crappy tattoos the följetången fortsätter

Porträtt på kändisar brukar vara det lättaste inom porträtt för folk matrixar dit de detaljerna som inte är helt rätt och gör bilden till Marilyn,Bobban eller Elvis oavsett om det ser ut som en påse skridskor,och här har vi ett brilliant exempel på detta. Detta måste vara från perioden då Mr Marley hade mer tänder än vanligt och potatisnäsa. Den perioden kommer vi alla ihåg,det var samtidigt som han drog en rutten 12armad bläckfisk över huvudet!
 Och Marilyn,detta eviga porträttet som inte alltid lyckas så.Här har vi asian Mawilyn.Humorn i detta förutom just att hon mer liknar Jackie Chan är att tatueraren har inte lagt ner så mycket detaljer på ansikte och hår,,speciellt inte näsa(who needs it) men örhängena har fått sig några timmar! Det är en smaksak,vissa faller för bröst gump eller ben,han tycker att om bruden bara har tillräckligt med bling är hon fan attraktiv oavsett.
Jag kunde inte låta bli,,Att sätta badass Marilyn på magen på en föredetta smällfet chikano  mitt i bristningarna är inget val man egentlligen gör! Än en gång är jag lite förundrad över hur de lagt ner väldigt lite tid på ansiktet och håret,men spana in det svåraste man faktiskt kan göra nere i nedankanten..3 riktigt cleana stjärnor och en helt fin text!! DET kan han göra men en diamant och en Marilyn funkade inte!!
 Kan man födas med gomspalt kan man födas med fotspalt!  och tydligen med fotsvamp på det till råga på alt. Och är det en INSTRUMENTPANEL i bakgrunden?? Ambulerande Klåpare kanske.
 Och en grej vi tatuerare allt mer ser nuförtiden,The Godd Charlotte syndroms! Ta på killen en tischa och han kommer att se badass ut. Utan t-shirt ser han bara ut som barbapappa som bytat olja på bilen. Ta de ställena som syns först så är du hemma hos brudarna och gängen:tips från coachen.
 Det är ingen hemlighet att jag inte gillar fantasydrakar,men denne hade jag kunnat ha på väggen. En drake som frenetiskt anfaller en toarulle!! Geni! Varför har inte jag tänkt på det!!

 Denna är,,ja vad är den? Den suger inte helt balle men jag vill samtidigt inte se kvinnan som stått modell för den?? Och för sören,bryd inte av fiskfjellan svansen nästa gång,det gör ont i hjärtat på en gammal mörtjägare.
 Och här har vi henne,,och nä jag ville inte se,,damn. Jag ville inte se könshåret heller,men nu är det där på näthinnan.Jag går ut och joggar bort det några år:(
 Är det någon som kan hjälpa mig med vad detta ska vara? Jag tippar på spelfigur men jag vet samtidigt inte? Det kan vara Shiva med jubbebyxor och en typ av påminnelselista på vad han ska göra idag:
Stryba ormen(den höll ett jävla liv igår natt och åt upp hårfönen)
Spela basket
Frisera svärmor
Skära bröd med nya kniven
Plocka blommor
Levitera något!
Ja det är en jävla massa att hålla reda på.
 Jag undrar alltid HUR människan har gjort?? Om det görs rätt så lägger du ett smörpapper ovanpå orginalfotot,drar de linjer du ser,sen skuggar du efter det   när du tatuerar,,,Killen här verkar har ritat det igen själv,sen råkat titta på en skräckfilm,taget det exekutiva beslutet atten oldschoolros är bättre i håret och sen gjort allt på 10 minuter.
 Jag vet inte men gjorde Chevrolet någonsin traktorer och om John Dere någonsin gjort muskelbilar,men OM de hade gjort det hade denna killen legat med dem!
 Hahahahahaha kan detta vara ett bibliskt motiv?? För jag AVGUDAR den asförbannade hönan uppe till höger!!Killen som sjunger blackmetal nere i vänster hörn är också chefig och Zeus som pausat i sitt jordbruksarbete och tittar på är fanimig också en trevlig twist!!
Ni vet när man är ute och går i skogen,i mörkret och man känner dendär iakttagande blicken i nacken? Det är piff och pufter  här nedanför som ballglor på dig! Jag tror aldrig att de har blinkat någonsin,i hela sitt liv.
 Jag gillar detta. Den simpla renderingen av 2 glasspinnar,en som står med glasspinnen uppåt,den andra nedstucken i sanden. En vision så god som något om livet dualitet,hur hårda svängar livet kan ta. Ena dagen är din piggelin sandig i  toppen ,nästa i botten. Ja ,,,tänk över detta!

2 kommentarer:

Cancer i blodet. sa...

Finns fantombilden av Palmes mördare som tatuering?

Marita sa...

Oooo myyyy - vilka gigantiska läppar - lucky för henne att de liksom drar blickarna från de gräsliga tatueringarna hahahahaha.