Sidvyer, senaste månaden

torsdag 7 februari 2013

Stark Magasin Statham

Tomas lyckades maila mig precis när jag fick en avbokning ,en jag inte kunde fylla med folk från listan,och han flängde ner hela vägen från Stockholm,trots konstanta massor av jobb som ägare/redaktör på Stark Magasin mfl. Första tattoon fick jag sen reda på när vi var på plats och jag fick fullständigt fria händer inom en viss stil. Det var jävligt roligt att prata med en man som verkar ha fingret med i spelet på alla jävla ställen,men det roligaste och mest distraherande  var nog att han var en kopia av Jason Statham!! Nu är jag inget Stathamfan i den bemärkelsen att jag dräglar när jag ser honom,det är bara uncanny att glo på någon som pratar flytande östermalm men tro att han ska vräka ur sig kockney närsom! Humor.
Många saker har vi diskuterat idag,bland annat Milos tunna födelsevikt som siffrorna i mitten är,,Nu mår han bra men ett bra slag i hans alldeles för tidiga liv var det touch and go,,,inget man vill gå igenom,,men ska man så ska man göra det som Tomas och hans kvinna!

1 kommentar:

Em Christ sa...

Milo kommer att vara SÅ stolt när han är tillräckligt stor att första att tatueringen betyder. Åh, som jag längtar efter att gå gosa med honom och att få spana in gaddningen med mina egna ögon! Du är kunglig Stina!