Sidvyer, senaste månaden

söndag 10 februari 2013

Näthyfs

Vilken pärs!
Helgen har lärt mig lite om folk,men även överraskat mig på ett jävligt positivt sätt. Efter att jag lagt ut gårdagens tatuering på facebook var där en man som än en gång kommenderade negativt på bilden med ett enkelt "ful". Jag skrev att jag nu blockar denna mannen för ANDRA gången för att han inte kan uppföra sig på nätet.
Hans omedelbara svar var att " lägg inte ut bilder om du inte kan ta kritik" osv.
Jo,,på en tatueringssida lägger man ut bilder ,och gillar man inte tatueringar så ska man inte hänga på de sikherna. Dt finns miljontals andra sighter man kan sitta på då där det säkert finns massa positivt att kommentera på.
Skrev ett långt inlägg om internethyfs och postade,för det ÄR inte ok att vara ohövlig bara för att du sitter bakom en dator och kan gömma dig där. Personen som får den negativa kommentaren (om det nu inte handlar om olaglig aktivitet eller saker som skadar andra) kommer att få sin dag förstörd oavsett hur mycket den personen älskar sin tattoo eller vad det än handlar om (tatueringar är doick permanenta,inte som en frisyr eller kläder eller vad det än är)
Ja,detta är nu ingen nyhet att det dyker  upp tomtar som bara måste hacka på folk,men det som överraskade mg grymt var att killen i fråga svarade och bad om ursäkt och förklarade sig!!!!!!!!!
Vilken grej:) 
Jag kan säga att jag blev helt glad!! Visst sagt är sagt,men man kan bara be om ursäkt,och det får fanimig mycket att bli bra igen:)!!

Nå ,över till Jenny! Vi skulle göra en rått a på halsen,men där var helt enkelt inte plats,så jag frilansade,och jag kan säga att jag blev lite avis,,,har länge velat ha det såhär OM jag någonsin skulle tatuera hals. Jen får bära detta istället,men jag kommer alltid att vara lite avis;)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Väldigt bra skrivet!! Man behöver verkligen inte sänka folk med sitt sanningsenliga tyckande. Gillar man inte så håll tyst!

Jätte fin hals taturing!!

/Julle

Anna "Superbusen" sa...

Supersnyggt! Blir också lite avis :P