Sidvyer, senaste månaden

söndag 3 februari 2013

Dansband i mitt huvud idag då,,

Mmmm så var lördagen kommen. Har suktat efter den hela veckan eftersom vi skulle träffas och kocka. På något sätt går vuxenlivet jävligt fort och man hinner inte träffas som man ska alltid. Möten,resor,jobb,måsten och allt annat som händer ,men ibland får man till en helg,prime time lördag,inget jobba dagen efter ,allt är fritt. Underbart.
Jag skulle dock jobba innan och var tidigt på plats för att fixa Camillas gräsliga stjärnor. Kaffet på morgonen är alltid viktigt,och tack vare syrranmonstrets julklapp är det extra roligt dessutom. Igår var jag en gepard,dagen innan en haj.Ni kan skippa lustigheterna om hur det stämmer,,jag har redan dratt det skämtet.

 Camilla gjorde i sina tidiga dagar 2 rätt trista stjärnor hos en polare hemma,försökte sen fixa dem hos en annan tatuerare men det gick inte så bra det heller,och hon kom fram till att hon inte ville ha 2 svarta klumpar mitt på bröstplåten,så hon kom och lasrade dem hos mig. Lasern som fungerade sådär de första 3 maskinerna  gav henne rätt rejäla blåsor och de blev blekta med modifikation.  Planen var alltid att man skulle täcka över dem,och efter att troget väntat i 6 månader på att processen ska stanna av beställde hon tid på bokningsdagen,så att hon kunde få vara fin i sin bröllopsklänning i Maj:)!! Jag vill tacka Camilla för hennes oändliga tålamod med dessa gräsliga stjärnorna. Det krävs en stark människa att orka med detta istället för att bara ge upp halvvägs och skita i det. TACK!!
 Satt till max gjorde hon också och det gav mig 30 minuter att handla fransyska och diverse till råbiffen jag lovat som förrätt hos Sköld och Cissel. Blev lite förvånad,ett kilo fransyska kostar bara 100 kr,,det är mycket och lite till ,tillräckligt för att få fram 4 rejäla  skrapade biffar och få massa över!
Sköld demonstrerar skäggbiff,,,

 På flygplatsen i Paris hittade vi en vineria som hade en mängd fantastiska viner på lager. Jag köpten en rätt dyr flaska rött som sen har stått och väntat på oss,och igår var dagen! Vi luftade och bjöd till biffarna ,,
 Som för övrigt efter mannerströms recept blev AWSUUUUME! Sit i vad alla jävla recept på intranätet säger i den skrapade färsen(jag har jobbat i charken ,VÄGRAR att äta köttfärs rå,,sorry,skrapat är the shit) Mannerström säger skvättar tabasco,worshestershire sås,Konjak och en tesked olivolja,,,där har du färsen! Strö över riven pepparrot,hackad rödlök,kapris,cornichons,hackad inlagd rödbeta fransk senp och glöm inte öäggulan! Om du inte gillar senaps starkt och ättika skiter du i allt detta. Är du vegetarian så behöver du inte ens kommentera här heller nä,,
 Till det hade Sköldkörteln planerat en Biff ala lindström,så det blev i princip den vama varianten av förrätten till huvdrätt,och till det,,Dansbandsvin! En svinigt god amarone faktiskt,ignorerar man bara etiketten så är det som vilket fint vin som! Vi luftade även detta,,


 Rrrrrr
 Varför jag så analt berättar att vi luftade vinet är att jag idag vaknade med den FÖRSTA rödvinshuvudvärken på ,,ja hela mitt liv??!! WTF!?? Vi luftade,,vi drack inte ens upp båda flaskorna utan där blev en bra bit vin över i båda,,ett glas rosé på det till matlagningen,och jag är utslagen!!!! Jag MÅSTE kanske börja äta något på dagarna om jag ska stressa såhär?
Jag fick någon slags unicat utmaning av Hugo på facebook,och mitt svar är att vi redan investerat i ett enhorn åt våra katter tack. Klart var respektabel katt bör ha ett enhorn,,,pssss


Inga kommentarer: