Sidvyer, senaste månaden

lördag 8 december 2012

Droopy eyes,,

Jag har troligen kollat igenom de flesta seriemördardokumentärer isom finns på Youtube,och en sak har slagit mig. Det är INTE genomgående tyvärr (för då hade utredarna haft det så lätt) men jävligt många seriemördare har droopy eyes eller en förkärlek för gigantiska glasögon!?
Gary Ridgeway som mördade en hel hög prostituerade  i Greenriver
 Ottis Toole,en av de äckligaste som tillsammans med sin partner Henry mördade hundratals enligt dem själva,,Henry Lee Lucas undertill,seriously droopy eye.

 Keith Hunter jespersen mördade små tjejer ,vissa genom att köra ner sin gigantiska näve i halsen på dem:/
 Kendall Francois,en av de vidrigare som samlade liken hemma hos sig. Bodde hemma med mamma och pappa och syster,och INGEN tyckte att stanken av död och larver i hela huset var konstigt??

 Joel Rifkin,mördade prostituerade och styckade dem ,,,väldigt pratsam om sina bravader.
 Charles Manson "noname Maddox" ,,droopy eye. Han har aldrig (officiellt) mördat någon själv,utan bara hetsat andra att göra det.
 Ed kemper en gigant på 2.06 med en IQ över 170 sägs det,plågad av sin mor sen födseln,mördade mormor och morfar vid 14,sen lite collage brudar och tillsist sin mor.
 Garavito,,killen som har MEST namn på sin lista. 172 småbarn(oftast pojkar) som han torterade våldtog och åt.
 John Wayne Gacy,,droopy eyes.
 Albert Fish,,,den galnare av dem. Plågade sigsjälva. Mördade barn,åt dem och skrev brev till deras föräldrar om hur de smakade.
 B.T.K Dennis Rader, torterade mördade och onanerade på ett otal offer i omgivningen,lyckades hålla sig undan otroligt länge!Scoutledare,områdespolis och en kyrkans man;)
 Pee Wee Gaskins,rätt okänd,riktigt otroligt hemsk:/ Droopy eyes?
 Ian Brady,,morden på hedarna i england tillsammans med Myra Hindley. Lever än idag,otroligt intelligent,otroligt psykopatisk. Har matvägrat i 13 år,,,
 Jeffrey Dahmer,,,behöver jag ens presentera?
Arthur Shawcross,mördade många unga kvinnor,och har den VILDASTE fantasi jag någonsin hört talas om!! Han ljuger så han tror sigsjälva om allt. Droopy eyes. 

 David Berkowitz ,son of sam,,sköt ihjäl en hög människor,sade sig få den ordern från grannens hund,Sam. Droopy eyes.
Ja,,,vad säger ni? Nutida forskning har visat på hjärnskada hos de flesta av seriemördarna,antingen från skador sen barndomen eller allvarligt huvudtrauma vid senare ålder.  Syn kan ju då påverkas med,,,det är ju bara en tanke.

1 kommentar:

Anna Hellblom sa...

Dags att sova med kniv under huvudkudden då Daniel har droopy eyes...


hjalp hjalp!