Sidvyer, senaste månaden

torsdag 13 december 2012

Buena Vista stilen

Det har sannerligen blivit riktigt poppis med Buena Vista stilen inom tatueringar,men faktum kvarstår att stilen fortfarande grundades ,utförs och lite ägs av Volko och Simone(jag tror inte riktigt att folk vet det?). Volko har även sagt att han inte alls tycker det är roligt att folk kopierar den,inte alls,och det kan jag verkligen förstå. Nä,man kan inte ha ensamrätt på grafiska arbeten,de har  funnits länge,och kommer att finnas länge,men sättet som Buena Vista har satt det på kartan är väldigt mycket deras eget,och i denna tid av tatueringar och miljoner stilar är det jävligt respektingivande:).
Så,vill ni ha ett asagrymt TrashPolka jobb,så är det Buena Vista i tyskland ni ska satsa på,där orginalet uppstod,ni kommer inte att bli besvikna.

 De kommer ofta på mässor i våran närhet så passa på där!:)






4 kommentarer:

Carolina sa...

Jävlar vilken snygg stil, den måste jag titta närmare på!!

Anna Hellblom sa...

åh åh åh åh åååååhhhhh!!!

me like!!!

Ludde sa...

Visst är det dem som "uppfann" denna formen av tatueringar och det skall dem ha all heder för. Att det blir kopierat är heller inte konstigt. Skälen är många, det är svårt att få tider hos dem, dem tar bra betalt och dem bestämmer utformningen av motivet. Du får ge dem motiv och eventuell text sen är det deras motiv som gäller. Jag kunde få min underarm gjord på Copenhagen INK i våras (den du nu har prytt så vackert:-)) till det facila priset av 2200Euro, Då hade dem valt motivet och placeringen. Bara ett litet inlägg i all välmening. Men duktiga är dem, det kan jag hålla med om ;-) !

Stina sa...

Ja alltså,ska man då gå till någon annan billigare som har tid snabbare för att få nästan detta? den eviga frågan