Sidvyer, senaste månaden

söndag 11 november 2012

Helloweenparty 2012

Att planera och utföra en hyfsat seriös(?) maskerad tog lite mer tid och planering än jag trott,men i slutändan var det så jävla värt det. Jag upptäckte också att dte kanske inte är helt rätt att släppa loss Linus i tankevärlden när det gäller utsmyckning och liknande. Vi fick bromsa honom när han började göra upp planer på att dra om E65 så att den ledde rätt in  på FMgraphics ,och likadant när det gällde samtalen till bårhusen för att se om vi kan få tag på autentisk rekvisita i form av lik.
Kostymer är alltid ett jävla under att man hittar,men på något sätt löser det sig i sista minuten,och tillockmed Kapten jublade lite och VILLE klä ut sig (denna gången är då den enda jag inte tvingat honom)  när han hittade gorillakostymen. Jubel byttes snabbt till suckar när han insåg att den var 200grader varm inuti och luktade bränd indier.
 Fröken AnneCecilia ser som vanligt ut som en jävla filmstjärna i allt så vi har valt att inte fota henne så mycket (jävla människa) för att få oss andra 30+ att framstå som ok.
 Och Skölden hittade en alldeles slående perfekt outfit åt honom,komplett med inbyggd ninjatoffel och allt!
 Vissa av oss hade liiiite problem med linser och ballögdhet,och inte på något sätt är kortet nedan förknippat med föregående påståede.
 Mångfald är ju grejjen numera,och därför fick talibaner också komma. Temat på festen var ju skräck,men sålänge man var utklädd fick det  vara vadfansom egentligen. Kan egentligen inte komma på något mer obehagligt i en taliban med genomskinlig särk och håriga vita ben?
 I sista minuti bad jag Kapten inhandla lite lindor på apoteket,sen var min outfit klar. Plastikkirurgiberoende zombie blev det,,känns passande. Kan se mig såhär i framtiden MINUS det jävla problemet med att gå på dass!!!!
 Blivande sjuksköterska/angel of death stod för fördrinken. Fantastiskt vad man kan hitta på vårdhem bara man letar nuförtiden. Vi försökte övertala henne att ta med en gammal kärring  som rekvisita,men det är tydligen mot lagen,och i all ärlighetens namn,rätt bökigt.
 Vet inte om jag kan förmedla på bild hur uppspelt(samtidigt som kissenödig) jag var över de självlysande glasen! Detta tackar vi Sjögrens för,och deras aldrig sinande förråd av tacky merchandise de inte kunnat motstå att inhandla på diverse mässor:)!! Made my night!!


 Folk fick gärna ta med sig en pumpalykta och jag blev glatt överraskad att folk faktiskt också gjorde det:)!
 Den absolut äckligaste masken på hela kvällen hade fanimig Maritha fått tag på! Hade seriösa problem att stå brevid henne ens, som en unge som är rädd för tomten. Det hjälpte inte att hon hotade med en barbiedocka mellan varven heller.  Chuckie placerades alltså vid Hulken,den ende mannen som kan slå ihjäl den onda dockan OM skarpt läge skulle uppstå.

Fler än jag var exalterade över tjernobylglasen,och fair enough ,Cissel var ju inte ens född när det hände,så vi ger henne det. Annat var det när jag var barn! Självlysande renar och gräslök var vardagsmat och allt som inte var inklätt i bly sprakade som nyårsafton när man hala fram geigermätaren!(med utrymme för viss överdrift)

 Som ni vet påverkas inte den onda dockan av strålning ,så vi lät pågen äta på glasen bäst han ville. Obs,inga djur eller småbarn har skadats i detta experimentet,utom de som bli korv. Dem kan jag bara tacka för gott samarbete.
 Och det leder oss snabbt vidare till MATEN!(det allra viktigaste på en fest?) Inte många som vet det,men Jokern har faktiskt en passion för matlagning när han inte rånar banker eller säger kitchiga saker.
 Frugan strålande as ever! Cred till henne för att hon inte spydde och slet av sin ansiktsmask halvvägs in i kvällen,den SÅG ut att klia mer än isolering en svettig sommardag!
 Cindy kan inte se annat än snygg ut,så jag har inget att säga till detta fotot merän:kolla på alla de själarna utanför fönstrena som INTE fick komma in. Man får ju sätta stopp vid antalet bjudna vid en viss gräns,annars kommer potatissalladen aldrig att räcka!!!

Vid denna tidpunkten  är allas våra hälsenor fortfarande hela,mycket tack varae Ritalina,men sen å andra sidan,hade de kunnat diagnostisera ADHD på den gamla goda tiden hade varkens fredagen den 13:de filmerna eller Chuckie funnits,eller åtminstone varit skittrista. Tänk er,,en välanpassad Jason som använder sina ord istället för att ta ut sin ilska på turister? Nä fy,,,

 Cissel gjorde sitt gamla partytricks och blåste ut död i ett glas. Älskar när alla vi bortgångna går,,,bort ,,, och sådär spontant leker med det gud inte gav oss.Liv,ost och löneförhöjning tex!
 Frauntz försöker förklara sin odöende kärlek till Hulken(notera de tårfyllda känslosamma ögonen?),och Stiff är med som en medlare,om ifall att saker och ting skulle skita sig och hulken skulle få för sig att överreagera igen,svälla till dubbel storlek och höja rösten. ÄR Hulken homofob ,eller är det bara något man fått för sig? Jag tror att även han är rosa på insidan,oavsett hudfärg och humörsvängningar.
 Inte allt för ofta ser vi Gay Dracula,troligen för att de aldrig fastnar på film ,men denna var så enormt stor  att kameran inte KUNDE missa honom!! Så en 200kilos jättevampyr med ett ganska gay dricksglas från Ukraina,,how about that!! Bara i Ystad händer det.
 Trapperkeeper JonteMyra tycker ,,,, ja  jag vet fatiskt inte? Med en smak av Jod och metall?

 Freddy Krueger dök upp. Vi bad honom sitta något sånär stilla tills det var dax att skiva bröd eller  snitta korv. Förra året klöste han ner värdparets hängbjörk och rev ett 40tal får  ,utav ren iver. Vi lovade Ystad kommun att det inte skulle hända igen,och bad honom att hålla sig långt från hoppeborgen.
 Som jag påpekade innan,,,han tycker det är JÄVLIGT roligt att grilla vår Joker. Tur att han har öron,annars hade ovandelen av huet trillat av.

 Hungern satte in,,jag vet att  man inte får tigga,men mitt dropp var slut och ett decennium av anorexia sätter sina spår!!

 Linus KUNDE inte låta  bli att ta med sig torris,och inte heller kunde han låta bli att leka med allas drickor för att se hur just DEN spritsorten reagerar på torris. Nedan ser vi ,,,öl.

Maten bestod av Husets korv från Korvhuset(tänka sig så fantasifullt namn) ,SJUKT god med 98% köttinnehåll,himmaluad potatissallad(det tog mig  bara 4 timmar att göra!!!???)med äpple,gurka,lök och rädisor och en grönsallad:) Linus spyende pumpa bjöd på ypperlig dippa/dressing
 Slagsmål till döden i matkön är bara att vänta sig med denna högen,som tur är är de flesta defakto redan döda,så ingen skada skedd mer än att någon förlorar sin plats i kön,och att ketchupen flödar.

Varför man inte lämnar någon som skurit halsen av en är för mig ett mysterium? Jag menar,,hur långt ska man behöva dra kvinnomisshandel innan hon FATTAR hinten!!!!!!!

Ehh,,waiter,,,,


Babianen och Jokern smider ondsinta planer på hur de ska ta över och kontrollera flödet av djurmat i regionen. Nästa steg är bedriva beskyddarverksamhet mot alla minde zoologiska butiker i Ystad. Mer info lär komma i Österlenmagasinet.

 

Och plötsligt medans orangutangen tittade bort!!
 Och jag började plötsligt förstå varför Chuckie varit  så arg alla dessa år,,,
 Ett plastikkirurgioffer och en hårig apa,vem har någonsin sett en sådan kombo? Eller så går du till ditt närmsta gym lite närmare sjutiden på kvällen,så ser du dem i klungor.

 Efterrätt! Kattlåda ,kukfälla,kanylballe och flensostkaka bjöds,samt gigantisk geleråtta och kaffe såklart.

 Och innan man vet ordet av det så har man blivit taliban! Det räcker med att sitta lite nära dem så smittar det fanimig,och nu har jag bevis på det!! Fick även en namnskylt,,väldigt vänligt. Resten av kvällen kallade folk mig för Jag Sväljer,är det ens ett namn???

 Även inom djurvärlden finns det olika religioner,och vem kunde ana att vår bergsgorilla var Mormon? Döm alltså aldrig chimpansen efter håren,utan flå den först,sen kan du sätta igång att håna,döma och ifrågasätta hur möed du vill.
 Det SER ut som om Chuckie och Hulken har ett Lili och Sussie moment going on här?
 Men det  var det inte. Hulken kan numera även tjäna som spagettisil eller badmintonracket,för övrigt ett toppensätt att banta på.
 Efter desserten blev det frågesport,och för att minimera risken att Frauntz vinner så tog vi så lite filmrelaterade frågor vi bara kunde. Tyvärr så var alla ANDRA så jävla kassa att det ändå blev Frauntz och Stiff som tog hem det grymma priset av cigarett tändare med HÖLSTER(kung i baren om man har ett sånt). Några av frågorna var : Vad betyder Bukakke,När föddes Hugh Heffner,hur många liter sperma producerar en blåval i en utlösning,kan man nysa utan att blunda,vad står IKEA förkortningen för och andra skaer man hela sitt liv har velat veta. Ni kan skriva tackmail till mig sen ,för all den nyfikenhet jag någonsin stillat i er.
Naturligtvis fick jag vara frågesportsledare,min skärande stickande röst är något jag ärvt från decibelldrottningen till mor;)
 Bitter ,alkad  och hatad av samhället,ibland trillar man bara in i sin gamla roll utan att tänka sig för.
 Efterefterrätt! Kan vara att vi tog i lite väl mycket med gotterna.,men vadfan,,ska man så ska man! Nästa gång vi har fest så bjuder vi på gammalt godis,stenhård lakrits och en något möglig geleråtta.
 Man undrar vad den lede fi har i siktet nu!!! Kvinnor kan få vad de vill med den blicken,så snart de fått båda ögonen att peka åt samma håll.

 MegaMelkan ,aka DagabDrakula vann minsann pumpatävlingen. Vi frågade ut AnnSofie,men tydligen HAR han gjort den själv!! Note to the people:Pumpan på bilden är i själva verket något större än en pilatesboll,det är bara Melker som får den att se normal ut.
 De SER så oskyldiga ut,,
 Men så fort man vänder ryggen till snortar de svamp och LSD och  pratar bakom ryggen på en! Pumpahelveten!
 Frugan insåg nog inte att  hon blev 20 gånger obehagligare UTAN  sin peruk;) Jag gillar !!!
 Och snygge Emma,som bara blir vackrare och vackrare för vart barn hon klämmer ut! Vi tycker inte om sådant,och vi vill formellt protestera  mot detta.
 Jag fann i ett svagt ögonblick gud och universum i ett dricksglas. Hur poetiskt är inte det?
 Fastnade nog där nere i några timmar för när jag tittade upp var det lounchdax,och lite folk började falla från. Det är också vi denna tidpunkten som utklädnader börjar vandra på allvar. Varnar för grafiska bilder.


 Dohn Krueger,,
  Glamgorillan,,
 Talibanbonanza,,
 En helt vanlig östermalmskärring,,,
 Hur mycket vi än sa åt Freddy att inte dansa,så kan man ju inte förtrydda pågen en svängom,och fler än en gäst kommer att behöva blindhundar i framtiden. På så vis har vi skapat så många fler jobbtillfällen i världen!
 Vi VISSTE att det skulle gå åt helvete någon gång under kvällen när vi bjöd en gryda,men de KAN inte motstå frestelsen att bygga en bomb eller 2,så vi lät han hållas. De som strög med i explotionen får ju trots allt ta ansvar för sin egen kropp om man väljer att sitta brevid en självmordsbombare. Bara rättvist kan man tycka.

 Farbror godis,,denne man,,denna legend!! Han huar lurat fler småbarn än jag någonsin hunnit tycka illa om,och hans skills med allt som är sockrigt är vida kända i region skåne!Fy fan,den dag jag blir som denne mannen ska jag lägga ner min  maskin och bara bara vara ett pervo på heltid!!
 Som stående regel på en fest är det ok att hångla upp folk om de är frivilliga eller sover väldigt djupt,är sinnessvaga eller på annat sätt bundna med rep eller dylikt.
 Det är däremot TVEKSAMT OM Stiff faller under några av de kriterierna,,,Inga kameler i världen kan köpa farbror godis mansoskuld.
 Man kan tro att det är Jonte som dominerar denna bilden,men vänta,,ser ni inte en babian med bloggmin till vänster??

 High five,,Det är tummen på foten som gör att Kapten sällan ser ansträngd ut,han kan spela kort med fötterna ,även tandborstning och bädda sängar som en jävel.

 Jag vill inte ens se det själv,,,den masken bör förbjudas!

  Nu börjar det på allvar  vandra kostymer,och det var alldeles för nära att jag kallade LInus för älskling. Ett sådant ögonblick vill jag aldrig vara med om någonsin igen,,,
 Och sen slutade Kapten  festen. Städhjälp behövs inte.



7 kommentarer:

Vera sa...

Hahaha! Underbart! skrattade mig igenom inlägget!!

Marit sa...

Helt jävla galet!

Anonym sa...

Fan va snygg du va i dina lindor och crazy linser!! Såg ut som ni hade skit kul!!! /Julle

Marina sa...

Kan ju hålla med om att den "OndaDockan" masken är kraftigt räääli :) Mardrömmarna hade varit bestående om man mött någon ute en sen kväll med den... Huua mej :-/ Haha

Unknown sa...

Hahaha, så det va hit min lillebror skulle :) , e han inte go JonteMyran?

Fantastiskt vilken cool fest!!

Jessica sa...

Ohh schyssta utklädnader :)

Septikemi sa...

Gah, detta inlägg får mig att gravt ångra att jag inte stack på någon Halloween-fest. Riktigt grym mumie-outfit!