Sidvyer, senaste månaden

torsdag 1 november 2012

Frillan!!!!

Insåg att jag inte alls har egentligen berättat vadfasen som händer  med allt,det har blivit mycket restauranger och tatueringar,men inget om  träning liv och sjukdommar. Jag skriver ju bloggen mycket för migsjälv,som en dagbok som är lite mer öppen för allmänheten utan snaskiga detaljer man ändå inte vill veta!
Det var dags för en förändring och med hjälp av Miss Magda fick jag verkligen det! Lite morrande för att jag har plattat håret blött(ajsing) så det ska jag sluta med.
Tränar fortfarande nästan varje dag,och går numera på cellgifter  som sabbar för mig på så sätt att jag mår illa konstant MEN jag har fått mina händer tillbaka!! Jag får se hur länge jag orkar,tror det är femte sprutan  jag tar (själv) och efter 3 veckor satte den brutala illamåendekänslan in.  De dyra medecinerna ville de fortfarande inte skriva ut,och jag känner mig lite som om jag stångar pannan blodig med att be om dem. För andra gången måste jag bevisa att jag blir illamående veckan runt nästan av Metotrexat,,som om första omgången inte var nog.
NOG GNÄLLT!!!




11 kommentarer:

Pixi sa...

Skitsnyggt!Passar dej utmärkt!! =)

Paul sa...

håller med Pixi

Nilla sa...

Wow!!

Catja sa...

MooiMooi! :) Staat je goed, zowel pony als kleur.

Ullis sa...

Tips mot illamående. Lägg några bitar färsk ingefära i en mugg, slå på så hett vatten du vill ha, ta ev i lite socker. Låt det dra lite. Drick sedan. Har hjälpt mig när jag haft magkatarr och mått illa.
Snygg frilla!!

Stina sa...

Tack för tipset ullis,men det är svårt att gå med det hela dagen fem dagar i veckan;)

Stina sa...

Tack för tipset ullis,men det är svårt att gå med det hela dagen fem dagar i veckan;)

Sis sa...

Min vackra systern:))

Pixi sa...

Har du testat primperan?

Stina sa...

Pixi: fem dagar i veckan? Kan tycka att 3 olika medeciner redan är för mycket,det funkar inte ens så bra med metoject,så nja,en medecin till där är sådär:/ skulle få det förra gången de testade metotrexate på mig men doktorn glömde tt skriva ut det och sen orkade jag inte ner.

Fredrik sa...

Snyggt!
Passa kanon i den frillan!