Sidvyer, senaste månaden

tisdag 9 oktober 2012

Shitty tattoos,del 4!

Detta är döden,,,,nä alltså jag menar det,,det brann i huvudet när killen designade detta. Det KAN ha låtit lite såhär"Jag vill ha en skalle,där underkäken är kallbrandsfärgad med tänder som de ser ut just när de bryter ut på en 6 månaders unge,näsan ska vara ett anatomiskt hjärta som lite liknar ett kön(unisex då,genus är så laddat!!) Ur ögonen ska liksom insidan stirra på en (insidan av huden) och allt detta ska sluta med ett par BDSM händer som letar efter nyckelhålet på handkovarna! Släng gärna in lite växtlighet så blir detta skitbra!!Den ska liksom vara unik och representera mig på ett speciellt sätt!"
Uppdrag utfört.
 Inget Jod i hela världen kan reparera den krogia tatueringen ELLER ta bort den tjutande ungen,,,tyvärr.
 Stormen Gudrun,en representation av hur det kändes i våra hjärtan och hur det såg ut i våra skogar. En hyllning till de bönder som blev av med all sin skog och tvingades att bli pelletsbönder,,denna tragedi,,
 Vad dessa föräldrar fick höra på BB när den lille kom var INTE att han har alla tår och fingrar,men han kommer att bli en jävel på att spela banjo! Och sen firade familjen med att fortsätta dricka moonshine i dagarna 7 och nätterna 7 ,tills nästa syskon kom! Men ingen ko på isen,ge pågen litta inlägg sen är han gåendes!!
 Notera att det inte är glädjeflickan på bilden som har skrivit detta inlägget.Hon är minst lika impad över linjer och symmetri som vi är och uttrycker detta med en min av djupaste tacksamhet och glädje.
Granatsplittret i huvudet kommer från Vietnam,och stjärnorna är för att komemmorera hennes tjänstgöring där. Hon ler med sitt hjärta.
 Allt ni har trott om döden slås omkull här genom porträttet där han står och sjunger psalmer i kyrkan,from som ett lamm,vän som en kyckling,ljuvlig som en korgosse! Nästa sittning kommer textningen till Helga Natt ovanför.Ondskan är en myt.
 Känns som om denna inte riktigt platsar här,,jag menar Svini Todd har ju alltid sett lite   vingabröden ut?
 Först trodde jag att detta var en barnförbjuden tatto med vuxentema,men när jag tittar lite närmre på den så ser jag att det måste vara en hyllning till läkarvetenskapen! Man kan tydligt se hur ultraljudet  liksom dammsugar  levern ,och sugklockan  på undersidan hyllar BVC/barnafödandet! Många läkare spelar också tennis,och äter glass,och där har vi förklaringen till kombinationen av dessa 2 epitet framför levern. Ett jävligt solklart motiv på en doktor som är öppen för livet och alla dess överraskningar!
 Först skulle man kunna tro att detta var en karta över tyskland,med utmärkata fälttågs rutter,och klumparna där de tog ett abrupt slut,men så kom jag på att de aldrig föll in i Sverige via Ölandsbron? Eller har jag helt fel för mig? Jag VET att de försökte sig på Dover Calais,in i england,,,kanske ÄR detta en ny  anfallsplan ?? Estland Lettland och Litauen ligger skitt på det isåfall!!
 En spökbåt på vitmossa,ett stilleben från de Småländska skogarna! Ja,det var en optimistjolle,och JA ägaren har piratkomplex,men detta är ju möjligheternas konst ,och kunden bestämmer ju vad de själv vill ha! Han måste vara nöjd,,,
 Barndomsminnen väller upp i mig när jag ser detta. Leka i sandlådan ,dölliga plastkrattor,,,floder av bajs,,Det var så mycket enklare då.
 En naturscen från Svenstorp. 2 Mördarsniglar som knullar,ytterst lämpligt placerat i skrevet också!! Inte utan att man blir lite pilsk;) Den oerhört kittlande effekten när det sen börjar växa könshår i dessa,,man kan ju raka så de får en liten gräsmatta,pappa snigel får skägg,ja bara fantasin sätter gränser!
 Att smäcka en duva så som man smäcker en fluga! I USA är allting så mycket större,och uttrycket myggor stora som sparvar måste ha kommigt någonstans ifrån. Man ser ju att denna precis har ätit så röd och full den är,och den är med all säkerhet hemmahörandes i Södern med tanke på hur många fingrar mördaren har?
 2 späckhuggare med stelkramp,  graciöst hoppandes var ju ett 90-talsmotiv som verkar vara på intågande igen. En klassiker förblir ju alltid en klassiker ,och vill man piffa upp det lite kan man alltid göra som här vässa näbbarna på dem så de ser lite mer intimiderande ut.En fin kombo till den andra 90-talsklassikern svanktribalen man ser sticka upp lite. Ja,man KAN ha svanken/röven så långt upp på ryggen,det kan hända den bäste.

2 kommentarer:

Marita sa...

I love Sniglarna !! När va det nu nästa bokningsdag är???

Jessica sa...

Med tanke på att du verkar "gilla" mindre fina tatueringar måste jag dela med mig av en länk!

http://mobil.aftonbladet.se/nyheter/article2776626.ab?dxwIndex=0