Sidvyer, senaste månaden

söndag 9 september 2012

Kräfsafest!

Vilken helg(och den är inte över än)! Äntligen var det dax att börja på Barbara som har troget följt mig rätt länge nu,och glatt förväntade sig att vi skulle tatuera henne i lördags. Det gjorde vi med,och jag var fullt beredd på det,förutom att hon i  min bokning hette Gustaf och inte alls skulle ha samma sak;) JAgh ar börjat bli mer virrig än vad som är bekvämt för mig,något som faller helt utanför karaktär egentligen. Antar att det kan bli för mycket att hålla reda på i huvudet med allt som pågår(men då tycker jag inte att så mye pågår!?)
Nåja. Barbara satt som en gudinna och vi hann så förbannat mycket! Hennes första tatuering dessutom! Respekt på detta,i så många fler avseende än bara smärtan och storleken ,men även hur mycket hennes far försökte övertala henne att inte göra det;)
 Och dagen innan hade jag Daniel på besök som från början ville skriva sina barns namn,men an vet ju också att jag inte gör det längre pgr att dt är så vanligt. Och Daniel är allt annat än vanlig. Så hans idé blev detta,och vad bättre säger jag? Hylla digsjälv! För det är väl trots allt det man aspierar till att bli? Den bästa mannen,fadern och sonen man kan bli? En bra och trygg far föder fram bra och trygga individer i samarbete med en lycklig fru,med hjälp av det han lärt från sin far. Finare än såhär tycke jag inte ett budskap kan bli!
 Försökte verkligen träna igår,men som vanligt märker jag inte förrän jag kommer till lokalen och ställer mig på brädan att jag inte alls har någon umf! Febern blir maskerad av 1600mg brufen ,så det blev lite poser bilder(jag var helt ensam på gymmet;))

Tog bort min mun som ständigt gör dedär mongominerna;) MIna kunder vet vad jag pratar om;)
 Och sen blev det en liten men ack så jävla fint dekorerad kräftfest!! Sköld och Cecilia vet tydligen inte hur man inte går all in när man ber dem att INTE piffa för mycket(jag kommer nämligen med idén att vi ska träffas,d bjuder hem,jag jobbar till sista sekund och så blir det alltid dem som får fixa allt känns det som)
 Vi testade även den fina whiskeyn som Kapten fick av mig,,,den smakade MER röv än något jag någonsin testat! 57,3% håller den,nog för att fräta bort organisk massa från vadsomhelst!!!!!
Tur att jag slipper. Kvällen blev kort men så jävla mysig. Jag tror faktiskt inte jag kan ha tråkigt med dessa människorna:)




1 kommentar:

Rocklisah sa...

Jag måste säga till dig än en gång att jag blir djupt imponerad av dig. Både när det gäller arbetet och gymmet. Speciellt då jag själv äntligen har kommit in i gymmandet och deffandet...