Sidvyer, senaste månaden

tisdag 25 september 2012

Shitty tattoos,detta börjar bli en följetång!

HAhahahahahahaha alltså det upphör inte att dyka upp underbara hemmatatueringar(eller studiotatueringar för den delen) som är magiskt jävla dåliga att man inte kan göra annat än att skratta!!
VAD tänker killen/tjejen med tattoomaskinen när de sätter sig ner och designar en tattoo till sina kunder? I det första fallet kan det ju ha varit att "i rymden finns mycket bråte,,och en stjärna är ju inte mycket mer än ett brinnande klot,inte alls så fyrkantiga som folk brukar uppfatta dem. Jag gör min egen tolkning plus ett meteoritbälte sett på långt håll,,,för vem kan egentligen säga att jag inte har rätt?"
 Hahahahahah jag kan säga att jag faktiskt hade varit en STOLT ägare till denna tuppen! Den är verkligen helt underbar!!!!!! Lägg märke till hur han radat upp de olika styrkesymbolerna,tuppen rosen,flatlusen  och lämnat utrymme över till annat som senare kommer att betyda mycket för denna personen,,som hunden ,katten och lasern.
 Jag har faktiskt aldrig riktigt litat på hästar,och detta ger mig bara mer smör på mackan som man säger,,,Det onda ögonkastet,den slappa munnen,avsaknaden av öron och hornet,,,det är sannerligen de elakaste av varelser!
 Spindelmannen armen kommer ju lite på skam här när man tittar på hur man HADE kunnat lägga upp det. Detaljarbetet i hans dräkt,hur nätet sträcker sig så jämnt och hur ögonen likt en downs skadad  allhelgonpumpa liksom glor på en,hotfullt med ett försiktigt oförstående. Som för att understryka det gjorde dem ett ansikte till,,han  kollar över ANDRA skuldran,,,känner ni specialeffekten av det?Titta snabbt från den ena till den andra,,så kommer ni också att må illa.
 Hmmm,till denna "artistens" försvar finns det vissa människor man inte bör göra porträtt på ,hur betydande de än har varit för en engång i tiden. OM man nu inte kan säga att  personen är så strykful att jag inte KAN göra detta fint,utan går med på att tatuera henne,då hoppar du över mustachen vårtan,påsarna,unibrow,det flottiga håret och dubbelhakan. INTE understryker det.
 Linda fårn en annan del av köping som tingeling? Ja nu ska jag inte kasta sten i parkeringshus,men jag TROR det är ganska spot on. Sirlig,kvinnlig,sexig och lite busig,som personen den sitter på kanske?
 Många vet inte detta men kolibrier KAN faktiskt få ryggskott de med,och att få i de små jävlarna tramadol är ett helt företag,så detta fotot bör vara ganska spot on ?
 Ett bra sätt att ta bort en tatuering man inte vill ha är att skaffa en präktig staffylokockinfektion i den och sen bara hoppas att du överlever! Resultatet är slående ,men kanske inget vi rekommenderar om man som sagt vill överleva?
 Jag skrattar så jag fiser! Satsar man på fult och scary är det väl inte så förbannat svårt,måste denna killen tänkt! Och,,han har fan rätt! Jag älskar de  brödna fingrarna ,de skrämmer verkligen mig,,,
 Vill man ha en staffinfektion kan man bara be sin tatuerare att INTE byta nålar  utan bara skölja ur gammal färg ,och då kan man få en sånhär charmig fot:) Annorlunda,unikt och lite partytricks!
 Frank Zappa på droger har man ju sett,ett nästan lika klassiskt motiv som Che Guevarra ,men ändå blir det aldrig gammalt! Detaljarbetet i håret och suget i blicken kan endast göras av en riktigt skillad artist!

 Tennisarmbåge? NEJ,,det ska väl nog vara ett kors,,,vara,,ett kors;)höhöhöhöhöhöh
 Seriöst,,,katt nummer 2 hade gjort mig rätt mycket gladare rent humormässigt,men det kanske går över med gimmicktatueringar,,vad vet jag?
 Ett kuk-kors(toppen åtminstone!),,,omgivet av fjärilsfyrkanter mongostjärnor(kanske tagna från samma konstnär som den första bilden,det verkar vara samma stencil) och lite mystiska grönsaker. Brilliant kombo,den hade man aldrig kommigt på själv faktiskt.
 Clint Eastwood med Progeria och en bit läppstift mellan läpparna! Den mystiska misstänksamma blicken och hårtofsen som växer ut ur hans öra är så karaktäristiska,,älskar denna filmen,,,,gökboet var det va?(ironi,ni behöver inte rätta mig)

4 kommentarer:

Camilla sa...

Hihi, du är för underbar Stina!!! Ditt sätt att beskriva dessa tatueringar är bara såååå roligt.

pezze sa...

fan vad äckligt dessa såren e.. *brr*.. vill nästan krypa ut ur mitt egen skinn när jag ser dessa bilder.. *huaaa*

Rolf Ahlbeck Sjöbo sa...

Sicka räliga tatueringar, foten med såren på e de värsta jag sett, fy fan

Marita sa...

Tingeling vinner!! Flög in i väggen, tappade ett öga, armbågen hamnade på framsidan, onormalt långt knä, ena patten tappade luft i krocken, avknipsade fingrar och armen växer ut ur nacken och en hårtofs som växer på kinden. Jajamän - frontalkrock hahahahahaa