Sidvyer, senaste månaden

måndag 2 juli 2012

Smoothies

Känner mig äckligt piffig. Köpte en smoothiemaskin efter att ha sett Stiffler mecka milkshakes på 50-tals festen,och insåg att det kan vara jävligt bra att ha en sådan. Nu kan man då göra en sådan till frukost,både till mig och mannen om man vill för att bottna med innan träningen,som jag vanligtvis kör bara på en flabb kaffe. 
Lite ekologisk fil(inte yoghurt,den innehåller så jäkla mycket socker) och blandad frukt,vad man vill(men gärna några frysta bär för annars blir smoothien så varm) och så kryddar man med vanilj eller Kanel tex,färsk ingefära går med bra. Visste ni att kanel påskyndar ämnesomsättningen?
Kollar lite på statistiken här på bloggen och ser till min förtjusning att hitarna pr dag har gått ner kraftigt. BRA!!! Det är sommar,man ska inte glo på datorn då!Möjligen en titt via iPhonen när man ligger på stranden,men nä,man ser ju inte bilderna som man ska ändån;)

Jag sitter och samlar mig för att dra till gymmet,ngt min kropp vill ha ett second opinion om. Den blir brutalt nerröstad i detta,jag använder mitt veto som förare av sagda kropp,och drar dit oavsett om kroppajäverrn vill.


2 kommentarer:

Anonym sa...

Stina! Du är ju helt fenomenal på att tatuera & måla! Jag satt och lekte på google och fick se en sjukt läcker bild, som sedan ledde mig till din blogg och nu har jag suttit här framför datorn i snart 3timmar :)
Jag insåg ganska direkt att jag önskar att just Du ska göra det efterlängtade porträttet av min hund över hela min rygg!!!
Jag undrar hur man får tag i dig? Mail? Telefonnr?
Ha det Bäst!
Kram Miriam

(miriamamneborn@mac.com)

Stina sa...

man hoppar in på min hemsida www.eyescreamtattoo.com och mailar via formuläret där:)