Sidvyer, senaste månaden

lördag 28 juli 2012

Möed jubb och after work.

En väldigt väldigt rolig underarm att göra. Jag fick göra precis som jag ville och med lite påhejande från Ulf själv fick jag in allt jag ville ha med i tattoon utan att han egentligen har gett mig mer ingredienser än skalle och färg. Hoppas på att få ett foto på den när den är läkt med,jag lyckades bara få suddiga foton på den.

Efter en lång dag på jobbet med noll mat blev det after work på Vendel Sandskogen och deras nya vedeldade stenugns pizza, Det finns bara 5 sorter att välja på vilket är toppen. Hatar när man har 20 st att välja mellan och ingen riktigt stämmer med det man hade tänkt sig. De har 5 toppengoda pizzor med lite finare ost på ,lammkorv,kantareller och ruccola,rostad paprika ,nötter och russin,riktigt goda,ganska dyra, och det tar sin lilla tid att få dem MEN det är väl värt väntan! En riktigt fräsch sallad i lite roliga papplådor får man till. TIPS,,ta med eget vinglas om ni är som oss och tycker att vin är bäst i Riedel eller åtminstone något på fot;) På bilden ser ni glasen man får,,och jag tvivlar inte på att man kan få låna en riktig gaffel till salladen,jag har fortfarande rysningar av trägaffeln/tungspateln man får till;) 
All onödig kritik åt sidan(för det spelar inte så stor roll) så är stämningen på terassen underbar,självaste Anders Vendel står och lagar pizzor i det lilla uteköket med 100graders värme i ,och maten är himmelsk!
Jag blev anfallen av ett barn! alltid lika oväntat och skräckfyllt.

 Linus och Vera har nyss varit i USA och de hade en present till mig! Och vilken present sen!!! Den finaste boken jag någonsin fått! Ska läsa igenom den riktigt grundligt efter Dr. Helen Morrissons seriemördar bok,som suger röv rent ut sagt. För att  vara en doktorerad psykolog är henne sbok fylld av grova faktafel,ganska mycket tagna ur hennes egna världsbild . Nåja,,hennes bok,hennes universum!
 OCH,,kvällens höjdpunkt! Jag lyckades fånga en HINT av sälminen!! Den är inte den mesta sälen,men man kan klart och tydligt se  vad jag menar. Detta är ett ovanligt och speciellt  ögonblick!

Inga kommentarer: