Sidvyer, senaste månaden

tisdag 24 juli 2012

Det har hänt igen,,,

Jag vet inte riktigt hur och när det hände,men det hände igen. Efter Malaga tog jag ett rejält tag i migsjälva och slutade hetsäta på helgerna. Jag bromsade tröstätandet på veckorna och drog ner på portions storlekarna (jag äter massiva portioner,jag lovar)
Detta var mest för fotograferingen ,och 3 veckors hålla igen och lite mer cardio på gymmet gav ok resultat.
Nu kan jag inte sluta,,,
Det är fan antingen eller för mig,,och jag hatar det. Jag VILL inte hetsäta!! Jag hatar det! Men börjar jag så är det kört,då finns där inga stopp ,och det slutar var kväll med att jag somnar spyfärdig och skäms.
Imorse mätte jag midjemåttet,,,66 cm. När jag var 18 och anorektisk hade jag 64 cm.
En jävligt kär kund till mig,Alex var vänlig att mäta sitt eget midjemått och jämföra. Han är lite längre än mig men väldigt väldigt smal. 80 cm.
Jag tappade hakan,,,i mitt huvud är jag MYCKET större än honom. Fan,,jag KAN inte se det!!!

Detta är alex,,
 Och,,detta är min midja?? Jag fattar inte!!!??
Det är så in i helvetes svårt att se,,eller omöjligt hellre. Det är helt omöjligt för mig att se hur det ser ut,jag kan inte. Jag är tjocksynt. Vart jag än ser på min kropp är jag stooor stor. Det går inte att ta bort eller hjälpa.

10 kommentarer:

Paul sa...

just nu är du jättefin,men jag skulle inte gå ner mer i vikt. Man kan inte bara titta på midjan,det tar6 månader för hjärnan att acceptera det nya utseendet. Det är därför man ofta går för långt åt ett håll utan att märka det och en dag vaknar man och får en chock.titta inte i spegeln,även om det är svårt. Försök acceptera att du är en jättevacker kvinna som vi alla skulle vilja va med.

Jessica sa...

Usch farligt det där vad hjärnan kan intala en. Jag ser fortfarande mig själv som en hundrakilosklump fast det är säkert 8 år sedan det var så. Den mentala bilden är svår att ändra.

Anonym sa...

Är likadan, darling. Tyvärr - det bara att försöka kämpa emot. Jag vet inte hur, men ja. Heja dig i alla fall!

Stina sa...

problemet är ju att man vill inte kämpa emot,,att släppa efter är ju som att springa i nerförsbacke liksom.

Paul sa...

det värsta är att vi alla säger att du är jättefin, och en peson säger att du är tjock så vet vi ju vem du lyssnar på mest

Stina sa...

Njä,,det funkar inte riktigt så,,jag VET att jag inte är tjock,,,jag vet bara inte var på skalan jag är och vems storlek jag liknar alls.

AnnaJM sa...

Vet inte vad jag ska säga, Stina, mer än att jag hoppas att du får det stöd du behöver och att det på något magiskt sätt blir så att du hittar balansen.

Nova sa...

Jag har alltid tyckt att din midja vart bra mycket mindre än min och nu visar det sig att vi har samma mått, Jag har nog också det där tjockis tänket, man får lätt försig att man e mycket större än va man egentligen är..
Måste säga att du e otroligt vacker

Stina sa...

men herregud Nova!! du är ju jätteliten!!!

Nova sa...

Haha du med ;)