Sidvyer, senaste månaden

söndag 15 januari 2012

Köttspricka?

Eftersom det nog var ett år sedan jag ens träffade min Sköld var det hög tid att tvinga ihopa oss 4 och gå på restaurang ÖG. Många har sagt att det är bra,men vi har helt enkelt inte lyckats ta oss dit. Det ligger på gångavstånd från Sköldarnas lägenhet så med mingel ,ost och champagne innan var det en bra idé.
Maten och servicen var där inga somhelst fel på,vinerna till utmärkta och atmosfären på stället faktiskt perfekt! Priserna är oerhört överkomliga dessutom,så detta rekommenderar jag,ÖG på Ystads gågata.




När man har fått vin i sig är dessutom Soft Social alldes för nära för att man ska kunna undvika en sista Mojito där innan man åker hem,,en sista eller fem. Jag varvade en drink med resten alkofria och ändå mår jag som en torrostad häst idag! Jag tål inte champagne och kommer aldrig att göra det. Jävla påhitt,,och så är det så gott:/ Jag sitter här och har tics,ångest och andra lite udda bieffekter av 1,5 glas:/


Sen umgicks vi via facebook alla fyra vilket resulterade i många nya uttryck som VÅMIT(våldtagna mäns rätt i samhället)  och "Shotsbricka!!-Köttspricka?"

 Vi stannade kvar på Soft tills vi alla var shitfaced och sen var det taxi hem:) En underbar kväll med underbart sällskap:)!!


Inga kommentarer: