Sidvyer, senaste månaden

tisdag 3 januari 2012

Hemmajävlatatuerare!!!!!!!!!!!

Så var vi där igen.
Problemet med hemmatatuerare växer lavinartat och folk verkar inte alls fatta att OM man nu tatuerar hemma är man skitdålig på det,annars hade man troligen haft en studio.
"men det var billigt" heter det oftast.
Ja ,jo,men om du köper en bil som kostar 500 spänn,är den lika bra som en ny för 89.000?
Svaret är alltid nej.
Det jag inte kan greppa är  alla dem som sitter och gör det på folk,,,har dem inget samvete? Fattar dem inte att det är permanent och att de har ansvar för denna människans framtid? Inte nog med att de gör skitkassa tatueringar som liksom inte ens kan passera för en ok skapelse,de sätter dem på händer halsar och bröst,ställen som aldrig går att dölja,på folk som inte hunnit bli människor än? 13 år var det senaste jag fick höra och när jag undra hur i helvete mamman kunde tillåta henne att bli tatuerad då svarade mamman"jo men det var en kille som tatuerde hemma som vi kände"
Jag tappar halan varje gång.
VARFÖR blir folk förvånade att de sen inte blir bra?
Jag håller med om att det faktiskt ibland inte är så stor skillnad mellan studios och hemmatatuerare,bara priset,men när man KAN få en riktigt tokfin tattoo om man bara sparar och väntar lite,,varför gör man då inte så?






12 kommentarer:

jen. sa...

alltså va fan? hur fan ser d ut? wow.

Mirijam sa...

"Smile now, cry later". Ja, det passade ju bra på allihop.

jacob andersson sa...

hahahhahahah jävla offer som tatuerat dessa hahhahahahha

Marita sa...

Smile now - cry later - ja det är ju precis så det måste blivit hahahaha - idioter.

jacob andersson sa...

hahhahahha jävla offer som fått dessa intatuerade hahahhaha sinnes! conny himmatatuerares studio

. L i n n e a sa...

Ja, det är helt otroligt, hur tänker folk? Själv har jag aldrig ens tänkt tanken att sätta mig under nålen hos en hemmatatuerare. Tänk bara på hur orent det är, jämfört med i en seriös studio? Och resultatet sen..
Nej usch, bojkotta hemmatatuerare! :)

Patrik sa...

Hahaha, jag tycker de får skylla sig själv :) hemmatatuerare eller ej så borde man väl iallafall se tidigare jobb innan man sätter sig och låter någon märka en permanent? Man får ju knappast och köper en bil heller utan att veta vad det är för skick på den.

Har inget emot hemmatatuerare, alla har tyvärr inte möjlighet att få lärlingsplats osv, så många börjar hemma, Det värsta är att 98% av dessa inte ens kan rita en streckgubbe med blyertspenna.

frugan sa...

Auja....tigern o katten var ju faktiskt riktigt fina.....
AHAHAHAHA!!!!

Mama Jo sa...

men jeeez... hur fan kan man ens gå till en hemmatatuerare? Man kan åtminstone be om att få se andra tatueringar som dom gjort -______- Så man har någon som helst hum om om dom är bra eller inte. it's a common fact att folk vet att hemmatatuerare oftast är kassa. Jag brukar alltid kolla i tatuerarens portfolio om jag går till någon som jag inte vanligtvis går till. Dock håller jag mig för det mesta till samma tatuerare :3.

nej, hemma tatuerare skulle jag aldrig gå till oavsett hur billigt det är. Då sparar jag hellre i nåt år.

Hialösa Sigrid sa...

Spydde lite i munnen av de här bilderna. Såg senast förra veckan att en polare till mej varit och gjort hemmataturering. De där sabla stjärnkonturerna alla gjorde för ett tag sedan. Killen klarar inte ens av att kalkera tre utskriva stjärnor, de är snea ojämna och skitfula.
Jag. Fattar. Det. Inte.
Varför utsätter man sig? så jävla fult!

/Hialösa Sigrid

Anonym sa...

oj då de där var inge vidare måste bara tilläga att det finns seriösa "hemma tatuerare med =)

Stina sa...

Till sista anonym,,visa mig en snälla?