Sidvyer, senaste månaden

söndag 8 januari 2012

En pilot utan armar.

Inatt drömde jag en lång lång dröm om att jag var i london och hade fått mina armar bortsprängda?
Jag var naturligtvis förstörd över det (mycket förvånad att jag inte kände smärta) och irriterad över det faktum att jag helt plötsligt var handikappad(så kan det ju inte ens heta då!!??)
Min absolut största skräck var att jag inte kunde träna mer,och i efterhand var det ju att jag inte kunde tatuera eller rita mer. Men träningen tar hårt,,för om jag inte kan träna tror jag att jag  blir jättefet,och det är döden för mig. INga armar OCH fet!!?? (Eftersom jag har haft ätstörningar större delen av mitt liv är det så jag känner,jag känner  INTE att feta människor är hemska osv,,det är en konstig vanföreställning som sätter in när jag går upp ett kilo)
Man inser hur mycket som är gjort för folk med händer och fötter,men egentligen spelar dessa sakerna ingen somhelst roll,för hade vi varit födda som tusenfotingar hade bruksföremål sett annorlunda ut.tex cyklar bilar gym osv. Det är hjärnan som styr VAD vi är inte kroppen.
För att visa vad jag kände inatt letade jag upp en bild,och fick ganska genast en perfekt kandiat för vad jag ville säga.
Det ÄR inte döden att inte ha några armar,mest jobbigt att bli av med dem om man en gång haft dem. Född utan som Jessica Cox här är det bara en fråga om hur mycket jobbigare det är i vardagen att lära sig det som andra gör,,,men bara titta själva!
Inte bara reder hon sig själva,hon gör det mer än en vanlig människa med händer gör,Pilot,svart bälte,psykolog,,ja you name it,,, Kolla länken och förundras!

1 kommentar:

Maja sa...

Inga armar ingen kaka!