Sidvyer, senaste månaden

tisdag 11 oktober 2011

SupermarioLinda

SupermarioLinda (som  nu även kan vara Linda babuschka eller GodisLinda) kunde hålla sig några månader,sen var det dax för mer gotte. Som vanligt  satt hon som en gudinna med spetsig röv och vi blev färdiga med massa idag. Nästa gång blir det allt gotte som välter ur sruten som kommer till med all färg(och det brukar ju bli lite när jag kommer igång?)

7 kommentarer:

. L i n n e a sa...

Tufft! :)

helene gorrel sa...

Hej Stina! Fråga mig inte hur jag hamnade in på din sida då jag absolut inte alls är nåt fan av tatueringar. MEN jag är helt fast. Måste gå in och kolla hos dej regelbundet då jag aldrig någonsin sett så vackra tatueringar. Brukar mest tycka att taueringar ser fult ut och inte alls nåt som fångar mitt intresse. Men jag är inte sämre än jag kan ändra mej! Fortsätter att kolla in hos dej och kunde inte låta bli att lämna en kommentar idag efter att ha sett den fantastisk häftiga överarmen. På återseende! Häls Helene

Stina sa...

Trevligt:) man behöver inte gilla tatueringar ,jag är inte helt överförtjust i den skiten man ser mest heller,men lite konst på kroppen är väl aldrig fel;)

Unknown sa...

Älskar färgerna!!

Anonym sa...

Hej Stina,
Måste också säga att jag är mycket imponerad av dina verk, du är otroligt duktig på att lägga färg och det ser alltid cleant ut.
Själv kör jag alla mina gaddningar hos King Carlos i Stockholm. Men skulle någon gång vilja få ett verk av dig.
Ha re bäst.
/Stockholskisen

Stina sa...

Stockholmaren:tusen tack hörru,Kung Calle har ritat på mig med och han är bara bäst:)

Linda sa...

Ser framemot fortsättningen;)