Sidvyer, senaste månaden

fredag 15 juli 2011

Syrranmonstret fyller ju år för bövelen!

Börjar dock inlägget med det fina ljuset jag fick av Cindy på efterhippan,,det står här och luktar så jädra gotta att jag abara måste dela med mig av hur fint det är! Man tackar och bockar och allt!! Asken är minst lika fin,den ska sparas och göras ngt med!
Och så lite tantsnusk! Har cencurerat lite men för att göra den barnvänlig men här är dagens  tips. Gå in på Lindex eller vartfan du vill,prova lite roliga underkläder du aldrig skulle lägga pengar på  ta ett foto och MMS:a det till din man,,det piggar upp hans vardag kan jag lova.)! Sen skiter du i att köpa möget,de åker ju av ändå!


Fick prova Himbrandts glasögon igår och de är,,,potenta kan jag lova! Tillockmed med hydraulolja på är de starka som fan!

Vi lekte lite fäkta med kameror och slänga med vinglas och kaffekokare igår  och jag är så glad att Marina inte har en blogg,,hon har material som kan vara värd en massa pengar att undertrycka!


Brillan vandrade precis som skägget  hos Svullo,och,ja,,,ni ser,,Himbrandts huvud är ganska så mye större än ärthjärnan Nilssons,men han har ju andra egenskaper,,,vi uppdaterar när dessa är funna.

Hahahaha Vi avslutar kvällen med lite manskärlek,,,har ni sett ett vackrare foto med mer kärlek i ögonen?
Har ni sett svetten i pannan på Kapten?

2 kommentarer:

Marina sa...

Jodå ;) RÄTT möed kort har man!

Marita sa...

Hahahahahaha....med de brillorna blir du lika vindögd som din katt!!!
Marita