Sidvyer, senaste månaden

torsdag 7 juli 2011

Gott och blandat!

Jag smygfotade min systers portmonä när hon var på dass,och jag tror minsann att min lilla syster börjar bli tant??
Nåja man kan säg vad man vill,en snygg tant är det;) Vi drog på hörby marknad för att det ska kunna bli sommar för alla r andra (sjurre va?) och det var som vanligt,,,sorgligt,humoristiskt,skrämmande och en massa hemlängtan!!(för mig iaf)

Lite mingelbilder,mest för att få in atmosfären jag saknade lite i år? Torget var iordninggjort och det var inte lika,,,,shabbigt?? Jag ska lobba hårt för att shabbigheten ska komma tillbaka,såhär kan vi inte ha det??




Imorse när jag kom till jobbet sket jag ner mig fullständigt eftersom den största pippin jag sett stod på  mitt skrivbord!!!
Titta bara vilken underbar kille!! Den är så obscent stor att man inte kan föreställa sig det,så ni får komma in och kolla själva;) Jag ska bara damma honom så in i helvete.
Tusen tack Ellen och Mårten,det var den finaste presenten jag kunde få!!


Trött sönderjobbad,itutränad med en rejäl omgång av Myofascial Compression Release ,något som gör grymt jävla ont!!!! Så ont att jag börja tjuta,bjöd jag migsjälv på riktigt god mat:) Grillad squash med räkor rökt lax och romsås. Fick bara i mig en stor jäkel och 3 små sen var det stopp kan jag säg,,,lite för salta?
Skit i vilket,himmelriket för en matknarkare!!

Inga kommentarer: