Sidvyer, senaste månaden

fredag 10 juni 2011

Hunden,katten,glassen,studentjäveln och lite jobb!

Vilken dag. JAg kom på trick 17 att stoppa proppar i öronen innan jag gick ut på stan. Killen på banken glodde skitt på mig när jag stod där döv och lyckligt ovetande,men jag slog iallafall inte ihjäl nån student. Jag virrade på huvet någon gång åt nån överpriviligierad 17-årig tjej med mer rultor än hennes klänning kunde hålla inne,stod och hoppade och vrålade "fy fan vad vi är bra"
Tack för den synen.
Full rulle som vanligt  med en ifyllning  på fina Carolin  till att börja med,sen fick Tönt sin dama avslutad. Denna bör ses irl,den går inte att göra rättvisa på bild tyvärr.

Sen fick jag äran att göra mina älskade vänners bröllopsmonogram,designa såväl som föreviga:) Utan att måtta blev det perfekt när de håller hand,,så jäkla sött!!

Jag tror inte jag kan säga så mycket mer nu,,jag är en bruten människa,tom i huvud och själ. Fingrarna har fler leder än jag ens tänkt på och resten av kroppen börjar ochså fyra av varningsskott. Tack gode gud att det är lördag imorgon,,jag håller som en gammal kärring:/

3 kommentarer:

M som i M sa...

Ja SHIT va snyggt!!!! Don efter personer då alltså ;)

Ullis sa...

Har du provat Artrox medicin? Jag har haft värk under lång tid och inget har hjälpt, har testat både smärtstillande o antidepp. Men så köpte jag artrox, och värken har minskat betydligt bara på en vecka.

Mama Jo sa...

den där tatueringen är sjukt snygg! :O Vilka underbara färger!