Sidvyer, senaste månaden

torsdag 14 april 2011

Lindas Muffins

och nä hon är ju då inte homosexuell nä,vi var bara inte med när Lesbiska HUvudföreningen bestämde att det skulle bli deras symbol.
Linda och jag hade en välgrundad teori idag. Jesus,killen som korsfästas för ca 2000 år sedan,han var däremot honosexuell. Tänk på det? Han hängde med 12 "lärjungar" alla män,,,de drack vin och åt lite gott,,lagade alldeles säkert maten ihopa,bastade och skrev dikter/predikans. Vad vi VET var han inte gift(skit nu i DaVincikoden!)och när folk fick reda på vad dessa grabbarna gjorde hela dagarna korsfäste dem Jesus,som var huvudbögen,för alla var böghatare på den tiden,inklusive gud. När gud fick reda på att Jesus ,hans enda son var bög,satte han inte ETT enda finger i rörelse för att stoppa det.Han är ju ändå gud menar jag.
 Folk har helt enkelt misstolkat det jag aldrig heller har förstått poängen med? Vaddå han lät sin ende son lida för att alla människor skulle bli fria från synd,,det passar fan så mye bättre ihopa med  min bögteori.
Tänk på det,,DiLeva stuket,snackar om kärlek für alle,sandaler,vin hela dagen,12 killpolare alla lika ivriga att vara hans specielle gunstling.
I smell fish.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jättefin!

Henric sa...

Så lång utläggning och konklusionen är att DiLeva är bög?!?

Dåren sa...

Ha-ha, tror inte att dina teologiska teorier kommer att vinna något större gehör hos svenska kyrkan:)! Roliga är dom dock.Liten fundering dock...
Du skriver ju "I smell fish" och då är där ju definitivt en kvinna inblandad:)! Kan ju vara Jungfru Maria:)?