Sidvyer, senaste månaden

torsdag 17 mars 2011

Rockstjärna eller,,,,?

Ta en ordentlig titt på dessa bilderna,,vem är detta? Är det en rockstjärna som sniffat lite för mycket kokain och stämts av sitt skivbolag?
 Är det en filmstjärna  som stämts av sin fru för misshandel,mest för pengarnas skull?
 Är det någon du hade tyckt "jösses,,,,vilken snygging;)" Glimten i blicken,självsäker,trygg,,,?
 I själva verket är det Richard Ramirez,en seriemördare av 16 människor,våldtagna stympade,torterade,helt utan förbehåll för ålder ras,kön eller status,alla strök med. Det finns en video på Youtube där han blir intervjuad ,,,inte ett tecken på att han gjort allt detta.
Anledningen till att jag skriver detta är att jag äcklas av alla dessa idiotiska kvinnorna (inklusive en av jurymedlemmarna i hans rättegång) som SLOGS utanför fängelset för att få hans kärlek och uppmärksamhet. Vad i HELVET är fel på dessa brudar!!!??? I all ärlighet borde de få spendera en vecka i en sluten cell med odjuret,,om de kommer ut levande  har de ganska troligen ändrat sin uppfattning.

5 kommentarer:

Helén sa...

Det var om de där brudarna vi först tänkte skriva vår uppsats om. Vad är det som driver tjejerna som går in på dating-sidor där enbart fängelsekunder är potentiella partners;de som misshandlat, bedragit och mördat. Vad är det som gör att tjejerna skulle kunna offra allt för att få vara tillsammans med en mördare som torterade och långsamt tog livet av sin förra flickvän?
Det är mycket som rör sig i en människas huvud...
Om du vill läsa lite mer kan du kolla på prisondate.com

Crolas sa...

Är inte detta killen som var med i en gameshow i USA ett tag innan också bara?

Stina sa...

Crola:tvivlar starkt på det;)
Hléne: Jag vet vad det är som driver dem,det enda de saknar r den logiska tanken"synd att han inte har ett uns av kärlek i sig" ,,det finns ju mördare och mördare,men dessa killarna är inte dem man formar ett "skönheten och odjuret" förhållande med,,dessa är killarna som jämlikar cancer,de dödar långsamt brutalt och urskiljningslöst och är endast sigsjälv närmast. Brudarna fattar inte detta,,,

Anna Hellblom sa...

Hel klart fascinerande fenomen det där...
"But I can change him!!??"

Stina Nyman sa...

Crolas! Det var rodney james Alcalas,in the dating game,,skrämmande!!!