Sidvyer, senaste månaden

fredag 4 februari 2011

Ett inlägg till alla idioter:)

Ibland kan jag inte hjälpa att jag känner en enorm osmak för folk. Inte ALLA!!! Låt mig säga detta innan ni kommenterar detta. Tillhör ni inte denna kategorin av folk behöver ni inte försvara er genom att säga "jag gör inte så,mitt barn är snällast i världen,min hund är bäst!!!!" Jag tror er.

Jag vill sträcka ut ett stort jävla otack till alla de som:

Pissar över hela toaringen på ofentliga toaletter och inte reagerar alls över detta? VAD F.A.N tänker du på? Torka efter dig om du nu har en sprinklerfitta (för jag tänker på damernas,som alltid förvånar mig,hur de KAN få urinet överallt!!??är det medvetet???) Visst har offentliga toaletter oftast städare,men de är också människor,inte maskiner.

Till dig som klistrar tuggummi,snorkråkor och annat otänkbart på bussäten,stolar och bänkar:

Är det rebellen inuti som får dig att känna som om du är riktigt wild and crazy när du gör det? Känner du dig lika wild and crazy när du själv sätter dig i något? Hoppas det.

Till dig som kastar allt du har genom bilfönstret eller var du än står:

Antar att du TROR att du gagnar samhället genom att skapa mer jobb åt städare överallt? Du får även omgivningen att se fan så mycket svinigare ut med. Folk följer dessutom i dina fotspår och fortsätter din sjussta trend. Det funkar dock på båda håll.

Till alla dem med små håriga rövhål som INTE plockar upp:

Om en människa hade satt sig och skitit på gågatan,hade du då inte förväntat dig att den personen skulle plocka upp? Förutom det faktum att det är helt onaturligt att folk gör så,är det jävligt vidrigt.

DU är den människan när du släpar med din hund i centrum. Det hjälper inte heller att du plockar upp skiten i en påse och lägger DEN på marken??? HUR fan tänker du där? Plats bryts ner på några hundra år,,,,bara en liten påminnelse.

De som dessutom låter hunden skita och pissa utanför folks butiker,eller PÅ trappan,,,,hade du själv gjort så? I mina ögon är hundpiss inte bättre än människor och minst lika vidrigt att stampa i varenda dag.

Till dig som har ett riktigt stökigt barn:

Andra folk hör dessa barnen skrika och mår riktigt kass av det,även om du har vant dig. Att ta med dem på lyxresturanger och låta dem springa lösa som om det vore ditt eget hem,,,det stör så otroligt mycket. Skall man säga till? Folk gör inte det i allmänhet eftersom de då bara får ovett tillbaka.

Nu ska jag vara positiv resten av veckan,och hoppas att EN av dessa tomtar läser en av dessa sakerna,kanske kaaaaanske kan de tänka nästa gång de sprinklar dasset eller låter folk ta deras skit:)

Hej hej!

Inga kommentarer: