Sidvyer, senaste månaden

söndag 21 november 2010

Stockholmshelgen!

fick äran att resa upp och tatuera Fredrik Reinel på Evil Eye tattoo ,en chans jag snabbt kommer att gripa igen när den kommer! Det v ar otroligt roligt att byta miljö,och att ha så lång tid på sig att man bara kan jobba och jobba:) 

Det blev en ladybug på honom,,,get it?(yess hon är skelögd med vilje,its a fetish I have!!)

Här ser ni mannen själva:)

Dagen efter var det min tur,och det var ganska okej i armvecket,,,,men 5 timmar på samma ställe kommer aldrig att vara skönt ,vad man än inbillar sig. Det var dock väl värt det,,,,mr. Reinel ÄR kungen. ´nough said!

jag menar,,bara kolla!!!

Jag köpte en pinupklänning och det verkade funka,mina poser blev helt av sig själva mer och mer gay!

Här har vi Ebba också,som tappert pratade i telefon och facebookade hela tiden SAMTIDIGT som hon pratade med oss. Det är fanimig bra gjort! jag kan inte ens glo på tv och prata i luren samtidigt.

Vi testade samma grekiska restaurang som sist jag var i tokholm,och det var lika gott nu,om inte bättre! Jag asgarvade när jag fick min pannacotta,för det såg ut som om ngn hade sketit i den! Servitrisen kom tillbaka och började självmant förklara att det var jordnötschoklad. Jag var nog inte den första.

Allt som allt en perfekt helg i stockholm med snö,vänner,tattoos,skoj,vin och god mat,,,mer än så kan ingen begära av livet:)

Nu ska det badas!

Inga kommentarer: